Jump to content
FAS Goran

vladatrajan

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About vladatrajan

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Zrenjanin

Previous Fields

  • Garage
    Zrenjanin

Recent Profile Visitors

685 profile views
  1. Pozdrav svima, novi problem deltom...ako neko moze da pretpostavi samo sta je bilo bi mi lakse. Jutros sam je upalio posle tri nedelje stajanja, sve normalno, ostavio sam je da radi desetak minuta i kada sam stavio u drajv i krenuo auto se samo ugasio i posle toga kada sam hteo da ponovo zaverglam anlaser je samo zujao tj. okretao u prazno. Da napomenem da sam pre 1000km menjao set kvacila i zamajac. sta moze biti zna li iko???
  2. Pozdrav svim clanovima foruma, imam jedan problem u vezi vibracija prilikom voznje, u leru ne primecujem znacajnije vibracije. do sada sam uspesno mogao da detektujem kvar ali ovaj put sam totalno izgubljen. Naime pre dva meseca sam primetio da mi je jedna manzetna na krstu poluosovine na mestu ali je mast svuda oko nje, otisao sam kod majstora i posto nije bilo vremena da se to obavi jer sam imao neodlozan put u nemacku rekao mi je da teram tako i da nece biti problema da tako vozim par hiljada. posle 1000km pojavile su se vibracije, vratio sam se nazad sa tako vibrirajucim volanom i pretrazio sve moguce dobavljace za lancia delove. Jedini koji je imao na lageru je Autoricambi iz Zemuna cini mi se a radi se o poluosovini zeta erra. promenio sam obe strane, i posle par meseci vibracije su se opet pojavile, samo ovaj put mi deluju kao da vibracije ne dolaze od poluosovine. Pregledao sam sve nosace, silene, spone...inace vibracije se javljaju na volanu, sitne vibracije koje se na brzini do 90km na sat ne osete a na autoputu gde vozim i do 180km/h je katastrofa. Da li neko mozda moze da pretpostavi sta je ili je imao slicno iskustvo, na sta bih mogao da obratim paznju tj da navedem majstora da se fokusira, posto danasnji majstori samo menjaju delove retko koji se baci na posao da resi problem. Hvala svima u napred.
  3. Problem resen, shvatio sam i sta se desilo pa u buduce kada vozite auto kod majstora da vam bilo sta radi na autu sa dizalicom a imate senzor za svetla..senzor je spojen sa ramenom malom polugicom sa zglobom, kada se auto podigne na dizalicu tockovi se toliko oklembese da ta polugica predje na kontra stranu , tj. to je kao da vam ispadne lakat i postane ukocen.Slucajno sam upravo sada cackao oko te polugice i cakk samo se vratilo u kontra stranu.. svakako bez ove slike Moderatora ne bih ja to nasao a vec sam zakazao kod majstora za ponedeljek. Hvala puno svima sto se trudite da olaksate svima zivot a posebno Moderatoru na slici i savetu!
  4. Jedno mi samo nije jasno, zbog cega su svetla ostala oborena, kod mene je posle velikog servisa i zamene prednjih diskova izasao taj problem. Ti senzori za automatsku nivelaciju su i napred i nazad koliko vidim na slici koju si postavio.
  5. Pozdrav druze, da nisi kojim slucajem resio problem sa farovima, slicno je i kod mene samo sam ja radio veliki servis i menjao sam diskove? Hvala!
  6. Pozdrav svima, probao sam da nadjem na forumu odgovor na problem koji imam trenutno ali nisam uspeo. Vlasnik sam Lancia Delte Gold automatik 1,6 2014. vec dve godine. Pre neki dam sam uradio veliki servis i zamenu diskova prednjih. kada sam krenuo u inostranstvo(da sam kod kuce vratio bi ga majstoru) primetio sam da su mi farovi na 5,6 metara kada je na kratkim svetlima, malte ne ni ne vidim nista. Pomislio sam da mozda ima neko podesavanja u autu ali proverio sam, nema. Da li je neko imao slican problem, jel postoji opcija preko dijagnostike da se nesto uradi...ili da ganjam majstora ako je do njega.
  7. Poenta je cena i garancija koju dobijes za 150000 km.
  8. Pozdrav drugari, na mom fiatu stilu je pre neki dan otisla remenica radilice. Zvao sam sve zive prodavnice i nasao sam u prodavnici u Novom Sadu " Auto Italija" remenicu radilice za 4500din. Ima garanciju na 150.000 km. koju cu sutra i uzet. Kaze prodavac da mu svi majstori samu tu remenicu traze.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...