Jump to content
FAS Goran

illuminated

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About illuminated

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Belgrade
  1. Pozdrav svima, od pre desetak dana sam vlasnik Crome iz 2009. Prvi Fiat u zivotu (znate ono, ma nemoj Italijane, postaces najbolji prijatelj sa auto-elektricarem i slicno) i za sada odusevljen. Presao sam skoro 1200km do danas i prvi utisci su - odusevljenje! Auto je, po satu, presao nesto vise od 70K km i sudeci po ishabanosti i stanju papucica i sl. ili je to stvarno prava kilometraza ili nije vracan puno. Ima najnizi paket opreme (manuelna klima) uz par dodataka kao ASR, hill assist, handsfree paket, tempomat (mada, cuo sam danas da je tempomat standardna oprema u Cromi). Auto ima i "pusacki paket" sa pikslama u vratima i pored rucne, mada su sve piksle neupotrebljavane. Auto je tek danas stigao da ode na prvi servis posle kupovine, tako da cu kasnije tokom dana saznati od Gorana da li ima i neke skrivene mane. Ono sto sam ja primetio to je da su prednji trapovi malo popustili i da je verovatno druk lager na kvacilu zreo za zamenu (papucica kvacila je takodje u nesto gorem stanju od ostale dve, pa pretpostavljam da je auto vozio neko ko je bio lak na kvacilu), ali videcemo... Od planiranih ekstra radova, zatamnicu samo zadnja stakla. Hteo sam i ksenone da stavljam, ali su fabricki farovi prilicno jaki tako da nema potrebe, bar za sada... Na prolece slede nove felne, verovatno sedamnaestice, sa letnjim gumama (trenutno su celicne sesnaestice), taman da se skupi novac do tada I to je to... Nikada nisam voleo karavane, ali mi se Croma svidja takva kakva jeste Hvala!
  2. Fiat Croma, 2009. godiste; Owners manual/handbook [PDF, English, ~6MB]: https://dl.dropbox.c...ndbook.pdf?dl=1 Service/repair manual: jos uvek ga nemam, ako ga neko ima - unapred hvala! Blue&Me, uputstvo za upotrebu i dokumentacija [PDF->Zip, English, 1.29 MB]: https://www.dropbox....8xfbwjl4/BM.zip Blue&Me, update sistema za prepoznavanje glasa na engleski jezik [Zip sa uputstvom, 13.53 MB]: https://www.dropbox....flx/English.zip Blue&Me, update sistema na v. 5.5 [Zip sa uputstvom, 59.41 MB]: https://www.dropbox...._06.03.2012.zip Blue&Me, update v.5.5 sistema na v. 5.6 [Zip sa uputstvom, 4.61 MB]: https://www.dropbox...._11.05.2012.zip
  3. Pozdrav svima, Sutra bih isao do Sapca da pogledam jednu Cromu, pa me zanima da li neko ima iskustva sa ovim placem: www.autoitalia.rs? Hvala!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...