Jump to content
FAS Goran

zaxspeed

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

About zaxspeed

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 11/05/1970

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Sad

Previous Fields

  • Garage
    Croma 1.9 MJet 120 ks
  1. Na moju veliku žalost prodajemo Cromu http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=56595&hl= Cena je 5800 E. Oprema je SVE + xenon+kvalitetna dnevna svetla i kupcu komplet zimskih guma kupljenih jesenas (4000 km) Odrađen veliki servis pre 8500 km. Sve informacije na 060 6350 252 Može zamena za Doblo, Kangoo ili neko slično vozilo.
  2. 1. Neša 2. Woodoo 3. Goran. 4. Sigtran, sa ženom 5. podvarak 6. Ivan.IK 7. Vandi sa ženom i unukom (10 godina) 8. Zaxspeed bi se pridružio (ako ima još par kandidata za vožnju letećom Cromom, hahahahaaha)
  3. Na moju veliku žalost, moram da se odjavim ovaj put. Naprosto su ispale neke ne predviđene stvari i nemam način da se uklopim. Nadam se da će uskoro biti ponovo pa da malo upoznam Fiatiste.
  4. Danas mi se na cromi upalila žuta lampica i na displeju izašla poruka da je potrebno zameniti ulje u motoru, iako je ulje menjano pre 6500 km i skoro je na maximumu? Može li neko da mi pojasni o čemu se ovde radi?
  5. Zimus smo oštetili pod krilo sa vozačke strane, odlomljen je onaj mali brk dole sa delom plastike, pa me zanima gde bih to mogao da nabavim. Takođe sam zainteresovan i za originalne krovne nosače sa Crome.
  6. Ovo je stvarno sramota. Inače, pre 2 godine moj drugar je napustio Sava osiguranje, jer nije hteo da pristane na njihove MALVERZATIVNE metode, koje oni primenjuju i na svoje zaposlene. Verovali ili ne! :thumbdown: :thumbdown:
  7. Pa nije problem, odvrnu se par šrafova na kaseti i ona se izvadi napolje, zaista je jednostavno. Motorić se nalazi odmah tu na 3 šrafa, pored kućišta ventilatora.
  8. Problem sa magljenjem rešen! Motorić koji otvara i zatvara cirkulaciju vazduha u kabini se zaglavio na "ZATVORENO". Radi, ali se u tom položaju zaglavljuje. Privremeno je stavljen drugi polovan, a nov je poručen. Jooooj razlike!!!Moram da pohvalim vlasnika servisa "Fiatino" u NS, koji mi je preko telefona pre 2 dana, upravo to naveo kao mogući problem kod Crome. Zna čovek! :unworthy:
  9. Naravno da je filter klime promenjen, a koji su to odvodi u donjem delu vrata? Misliš na one rupice na dnu ?
  10. Evo malo utisaka o automobilu nakon 3000 km i par kraćih puteva sa Cromom. Kao prvo, udobnost automobila je vrhunska, bez obzira na to gde se automobil vozi. Naravno, to se najbolje vidi na magistralnim putevima, ali i na autoputu, gde je vožnja jednostavno kao po oblacima. Ne mogu pri tome da kažem da je oslanjanje mekano, taman kako treba za takav automobil. Izolacija kabine je dosta dobra tako da MJet ne narušava uživanje u vožnji. Dosta me je iznenadila stabilnost automobila u krivinama i ona je, za takvu karoseriju, više nego dobra. Veoma mi se dopada i volan koji nije previše lak. E sad, što se tiče potrošnje goriva ona je sledeća: 8-9 grad, 5-6 magistrala (zavisi koliko voliš da pretičeš i vatriraš). Na autoputu potrošnja može da se svede i na 5 l pri brzini od 100-110km/h, oko 6 na 130 km/h, 7 l na 150-160 km/h. Ne mogu reći da je štedljiva, ali za ovakvu karosriju mislim da je to to! Jedno pitanje za iskusnije. Dešava se ponekad da se automobil zamagli i neki čudan miris ide iz ventilacije. Naravno, kada se upali kompresor klime magla se raziđe, ali mi i dalje nije jasno zašto se odjednom magli?? Da li je taj miris iz klime i eventualno neko začepljenje razlog za to ili nešto drugo?? :question:
  11. Danas smo na Navaku imali priliku da testiramo Golf 7, 2.0 TDI od 150 ks DSG u Highline opremi. Ukratko: Odličan izgled (za Golfa), kako unutrašnjosti, tako i spoljašnosti. Po prvi put primećujem da se vodilo računa o detaljima. Naravno, sve ovo se odnosi na jače verzije opreme sa 17" ili 18" cola točkovima. Moram pohvaliti to da u sve nivoe opreme ulazi ESP, automatska klima sa senzorom za vlagu i još po neke inovacije. :thumbsup: Konkretan model koji smo vozili na stazi Navak, nipočemu ne odaje utisak o 150 ks, ali je to nešto što možemo pripisati DSG menjaču u standardnom modu vožnje. Nismo imali priliku da isprobamo Sport mod. Velike pohvale za ležanje automobila u krivinama i volan Golfa, na kojeg se odlično prenose informacije sa asfalta. Samo upravljanje Golfom je na veoma visokom nivou i za to takođe sve pohvale! Sve ovo što sam napisao je zaista tako i novi Golf 7 je verovatno odličan automobil, ali cena od preko 31000 E za 2.0 tdi Highline je u najmanju ruku bezobrazna da se baš ne isprostačim ovde. :thumbdown:
  12. Upravo tako underground! @Nikola Nixy: Nije brate što si ti, nego su stvarno super!!! Hahahaha

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...