Jump to content
FAS Goran

NesBG

Members
  • Content Count

    47
  • Joined

  • Last visited

About NesBG

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 11/18/1983

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Recent Profile Visitors

2323 profile views
  1. Predpostavljam da je to kod profesionalca u komori, i hvala na informaciji. Razmislicu sta cu posto mi je auto star pet godina presao 80000 i iscukan sa svih strana.
  2. Drage kolege, zanima me da li neko moze orjentaciono da mi kaze cenu farbanja celog automobila (mog GP sa 5-oro vrata) Hvala i pozdrav.
  3. Problem rešen. Malo sam sipao vode sa fairy deterdzentom isprao sistem i sve radi. pozzzzz
  4. Kolege forumasi trebaju mi informacije od vas iskusnih, Pre oko mesec dana dobio sam od majstora papire potrebne za uređaj i moram isti atestirati posto stize registracija uskoro. Gasni uređaj je nov i nikad nije atestiran. Koja je cena tog kompletnog postupka oko atestiranje. Hvala
  5. Druze, pre neki dan sam od tebe uzeo zuti konektor za svog Grande Punta, međutim kad ga prikacim na kola i kad hocu da pristupim racunarima koji zahtevaju taj konektor, oni i dalje traze taj zuti konektor ko da nisu registrovali da ga imam. A inace motornom racunaru i drugim bez konektora uspešno pristupam. Zuti konektor mi trazi za sl stvari i neregistruje ovaj koji prikacim Service Interval Reset Instrument Panel Body Computer i druge. Neki savet predlog.
  6. Poštovani, zanima me koja je trenutna cena zutog adaptera i da li se moze danas licno preuzetu.
  7. Drugari i kolege forumaši potrebna mi je vasa pomoc. U svog grande punta sam umesto fabričkih zvučnika u vratima ugradio aftermarket zvučnike. Ugradio sam ih tako sto sam i zalepio na postojeće plastične adaptere u vratima. Znaci vise se nedrze na popnitnama. Problem je u tome sto se oni stalno odlepljuju i gube kontakt. Da li je neko ugredjivao zvučnike na popnitne i da li neko ima neki predlog koje zvučnike bih mogao da kupim i kako kvalitetno da ih postavim na vrata. Hvala vam.
  8. Doći ću u toku dana lično do vas po pomenuti konektor. Hvala
  9. Poštovani, zanima me da li imate samo žuti konektor i koja je cena. Hvala
  10. Drugari imam ovakav ključ za mog grande punta: http://upload.slike.com/?v=wyxPN.jpg Alarm je marke META SYSTEM. Da li je moguće prepakovati ili zameniti elektroniku i ključ za ovakav model ključa. http://www.ebay.co.uk/itm/Fiat-Grande-Punto-compatible-3-button-flip-key-remote-fob-case-and-blade-/251057721985 ili ovakav neki. http://www.ebay.com/itm/Fiat-Official-Genuine-Grande-Punto-EVO-KEY-COVERS-ARROWS-P-N-50902791-/320766983194#section=introduction Unapred hvala i puno pozdrava. Da naravno i ako imate neko za preporuku ko moze to da uradi dobrodosao je.
  11. Cao Svima Ja sam u oktobru kupio od jedne nase veće firme GP 1.2. Nisam dobio ni servisnu knjizicu ni jedan papir od njega, samo sam znao određene ljude u toj firmi i znao sam da ga je volzila jedna gospodja i da ima original kilometrazu oko 70000, auto je malo neugledan izgreban ali unutra je ocuvan i od tad nisam ni dinara ulozio ugradio gas i samo picim. Hocu da kazem da auto lep na oko ne mora da znaci da je kvalitetan, a ja sam moj hteo da prodam za 4000 smesno. Ima ona stara Spolja gladac iznutra ..... Poz svima
  12. Poštovani prijatelji ako neko prodaje fabričke alufelne za Grande Punta 15-ce nek me slobodno kontaktira. Unapred hvala.
  13. Meni isto trebaju Alu felne za GP
  14. Evo klipa koji pokazuje sta se desava kad se puca u bocu punu auto gasa. Pojavi se po neki plamučak kad se gađa zapaljivom municijom. Ujedno ovo je i dokaz da automobili sa gasom nelete tek tako u vazduh. Pozdrav svima.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...