Jump to content
FAS Goran

alebrale

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About alebrale

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 02/03/1980

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd, Veljko Vlahović

Previous Fields

  • Garage
    Stilo 1.9 JTD
  1. Je l' komplikovana zamena šolje amortizera u sopstvenoj režiji?
  2. Pa i ja nešto sumnjam da bi kabl sam od sebe crko tek tako. Pre verujem da je nešto u samom tjuneru. Koliko košta polovan plejer za Stila, zna li neko?
  3. Imam problem sa radio signalom, t.j. prijemom istog. Kad sam kupio auto, radio je radio normalno, hvatao gomilu stanica i sve ok. Međutim, odjednom je prestao da bilo šta hvata, samo šušti i pooooonekad, samo malo uspe da "zakači" neku stanicu, naravno izuzetno slabog signala. Vadio sam radio da vidim da se nije otkačila antena pozadi, međutim tamo je sve ok. Kada je skinem sa konektora, radio se utiša skroz (nema ni šuštanja). Kada je vratim, samo se pojavi šuštanje. Odvrtao sam i vraćao antenu (na krovu), ali bez ikakve promene u prijemu signala. Ima li ko rešenje za ovaj problem? Hvala unapred!
  4. Imaš li oklop (kućište) desnog retrovizora? 5v
  5. Je l' normalno da (kada se gleda odozgo, iz haube) na mestu gde se spaja amortizer sa karoserijom ima lufta između pomenute karoserije i one podloške (valjda je to šolja, davno sam završio saobraćajnu, a i nisam radio u struci )) ?
  6. Pozdrav svima! Nov sam na ovom forumu, a takođe i nov vlasnik Fiata Stilo 1.9 JTD, 2002. godište. (Predstaviću auto kad ga sredim i slikam ) E sad, imam problem sa nekom lepljivom supstancom na plastici ispod komandne table. Dakle, onaj deo gde je mali pretinac sa leve strane (gde su i osigurači), pa preko plastike sa strane centralnog dela (kod desne noge), pa gde je pepeljara, pa gde je donji pretinac i sve do vrata. Pitate se kakva je to lepljiva supstanca? A-HA! Izgleda kao da je nešto bilo nalepljeno (nalepnica npr.) pa je to skinuto i ostao je lepak koji je to povezivao. Moje pitanje je da li ima i koje je sredstvo koje mogu da upotrebim da to skinem? A da, na nekim mestima kad se pređe rukom, ostaje trag na ruci kao da je katran neki.... Izvinjavam se unapred ako sam omašio forum u koji sam postavio ovaj topik, te umoljavam admine da premeste topik u odgovarajući forum. Još jednom pozdrav svima i hvala unapred na pomoći!
  7. I ja imam isti problem (škripa u prednjem desnom točku kod okretanja volana). Ubija koliko se dere, ali ne uvek. Kada je hladan, ništa, čim pređem neko rastojanje, eto ga. Valjda kad pređe preko nekoliko neravnina, tada se aktivira. Samo se nadam da nije neki veliki kvar, već sam dosta iskeširao za veliki i mali servis i zamenu stabilizatora. Pri tom ne mislim na hiljade evra, ali opet, i 200 evra je za mene ko kuća

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...