Jump to content

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

FAS Euroauto Goran Vlada

BE3APA

Members
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About BE3APA

 • Rank
  Il Nuovo

Profile Information

 • Location
  Sabac
 1. SAT Patrola 2012

  U ovaj topc bi mogli da ubacimo sve njihove patrole u 2012. Verovatno će nekome pomoći http://www.youtube.com/watch?v=wBc8YIJ80RI&feature=relmfu
 2. Inside F1

  Odličan video koji pokazuje svaki delić F1 bolida. Pratio sam F1 sigurno više od 15godina (poslednje tri sezone sam napravio pauzu) a nisam imao pojma u kom položaju vozač sedi dok vozi...pogledajte!!!
 3. Funny photos

  To je golo dupe Zaljubio sam se u ovu fotografiju
 4. Fiat Palio 1.2 8v - gasi se

  Danas sam ubacio nove svećice. U njemu su bile NGK BKR5EZ koje si ti pomenuo gore. Bile su u očajnom stanju, jedna je pocrnela i napukla. Automobil mi sada radi mnogo mirnije nego ranije sa starim svećicama. Nadam se da su one izazvale problem kada se ugasio i resetovao ecu i da je sada reseno. Treba li još neke provere da obavim posle ovoga?
 5. Fiat Palio 1.2 8v - gasi se

  Odradio rotafoniku i uspelo je, lampica više ne blica Što se tiče svećica nemam ključ za svećice, a moram ih odvrnuti da bih pročitao koje su. Sutra ionako idem da kupim nove i uzimam te koje si ti napisao iznad (NGK BKR5EZ) pa idemo dalje sa proverom Još jednom hvala na izdvojenom vremenu i ogromnoj pomoći.
 6. Fiat Palio 1.2 8v - gasi se

  Svećice su MGK i menjao sam ih u novembru - decembru 2011. Majstor koji mi je radio servis naveden u prvom postu u ovoj temi mi je rekao da su mi svećice očajne. Čudno mi bilo pošto sam ih zamenio pre 6 meseci. Inače dihtung glave, gumice ventila, podloške i (zaboravio sam da napišem a možda je bitno ) bregastu sam menjao pošto mi je majstor otkrio da je pomešao vodu i ulje. Glava je nošena na obradu i hidrotest.
 7. Fiat Palio 1.2 8v - gasi se

  HVala na brzom odgovoru!!! Za desetak dana idem na letovanje u Grčku i bojim se da mi se ponovo ne desi isti problem tj. da auto sam od sebe neće da upali. Misliš da ću ovim rešiti problem u vezi toga?
 8. Fiat Palio 1.2 8v 2001 g. Upalio sve najnormalnije da bi se posle desetak sekundi ugasio. Dvadesetak minuta sam pokušavao i ništa, a onda upali bez ikakvih problema, ali mu blica lampica od elektornike (žuta). Povezao sam ga na dijagnostiku i izbacuje mi stalnu grešku na autodata P1300 - fonski točak učitavanje ne dostaje (tako nešto nisam bas siguran). Majstor mi je menjao senzor radilice misleći da je do toga problem, ali posle toga lampica ponovo blica, a dijagnostikom ponovo pokazuje isti problem. Da napomenem da sam pre par dana menjao dihtung glave, gumice ventila i odradio servis (ulje, filtere, zupčasti...) Menjao sam i set kvačila. Hvala unapred !
 9. Za nove članove

  Pozdrav, Verovatno kao i ostali za forum sam saznao tragajući za rešenjem problema koji me muči oko svog automobila. Za ovo kratko vreme uspeo sam da primetim mnogo zanimljivih tema, sad sledi čitanje istih
×