Jump to content
FAS Goran

BE3APA

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BE3APA

  1. BE3APA

    SAT Patrola 2012

    U ovaj topc bi mogli da ubacimo sve njihove patrole u 2012. Verovatno će nekome pomoći http://www.youtube.com/watch?v=wBc8YIJ80RI&feature=relmfu
  2. BE3APA

    Inside F1

    Odličan video koji pokazuje svaki delić F1 bolida. Pratio sam F1 sigurno više od 15godina (poslednje tri sezone sam napravio pauzu) a nisam imao pojma u kom položaju vozač sedi dok vozi...pogledajte!!!
  3. To je golo dupe Zaljubio sam se u ovu fotografiju
  4. Danas sam ubacio nove svećice. U njemu su bile NGK BKR5EZ koje si ti pomenuo gore. Bile su u očajnom stanju, jedna je pocrnela i napukla. Automobil mi sada radi mnogo mirnije nego ranije sa starim svećicama. Nadam se da su one izazvale problem kada se ugasio i resetovao ecu i da je sada reseno. Treba li još neke provere da obavim posle ovoga?
  5. Odradio rotafoniku i uspelo je, lampica više ne blica Što se tiče svećica nemam ključ za svećice, a moram ih odvrnuti da bih pročitao koje su. Sutra ionako idem da kupim nove i uzimam te koje si ti napisao iznad (NGK BKR5EZ) pa idemo dalje sa proverom Još jednom hvala na izdvojenom vremenu i ogromnoj pomoći.
  6. Svećice su MGK i menjao sam ih u novembru - decembru 2011. Majstor koji mi je radio servis naveden u prvom postu u ovoj temi mi je rekao da su mi svećice očajne. Čudno mi bilo pošto sam ih zamenio pre 6 meseci. Inače dihtung glave, gumice ventila, podloške i (zaboravio sam da napišem a možda je bitno ) bregastu sam menjao pošto mi je majstor otkrio da je pomešao vodu i ulje. Glava je nošena na obradu i hidrotest.
  7. HVala na brzom odgovoru!!! Za desetak dana idem na letovanje u Grčku i bojim se da mi se ponovo ne desi isti problem tj. da auto sam od sebe neće da upali. Misliš da ću ovim rešiti problem u vezi toga?
  8. Fiat Palio 1.2 8v 2001 g. Upalio sve najnormalnije da bi se posle desetak sekundi ugasio. Dvadesetak minuta sam pokušavao i ništa, a onda upali bez ikakvih problema, ali mu blica lampica od elektornike (žuta). Povezao sam ga na dijagnostiku i izbacuje mi stalnu grešku na autodata P1300 - fonski točak učitavanje ne dostaje (tako nešto nisam bas siguran). Majstor mi je menjao senzor radilice misleći da je do toga problem, ali posle toga lampica ponovo blica, a dijagnostikom ponovo pokazuje isti problem. Da napomenem da sam pre par dana menjao dihtung glave, gumice ventila i odradio servis (ulje, filtere, zupčasti...) Menjao sam i set kvačila. Hvala unapred !
  9. Pozdrav, Verovatno kao i ostali za forum sam saznao tragajući za rešenjem problema koji me muči oko svog automobila. Za ovo kratko vreme uspeo sam da primetim mnogo zanimljivih tema, sad sledi čitanje istih

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...