Jump to content
FAS Goran

alexxandar

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by alexxandar

  1. Leptir sam čistio po uputstvima sa foruma,i nema rezultata. Zanima me da li neispravan sklop leptira može da izazove poremećene vrednosti vakuma u usisu,problem na koji ukazuju očitane vrednosti lambda sondi i MAP senzora? Unapred hvala na pomoći i savetima.
  2. Pozdrav poštovani forumaši. U pitanju je suprugin automobil iz naslova,benz + TNG,prešao oko 192 000 km,veliki servis urađen pre oko 8 000 km,promenjene svećice i kablovi. Problemi su sledeći: -rad u leru je loš,nestabilan,imam utisak da radi na 3 cilindra.Problem se smanjuje i nestaje dodavanjem gasa. -prilikom naglog oduzimanja gasa motor ima tendenciju da se ugasi,obrtaji padaju na oko 500 RPM.Povremeno se dešava i da se ugasi,recimo prilikom zaustavljanja na semaforu. Takođe,imam utisak da su performanse u vožnji dosta slabije. Napominjem da je stanje identično prilikom vožnje i na benzin i na TNG. Problem sa gašenjem me muči već nekih godinu dana,dok se problem sa nepravilnim radom javio kasnije. Uradio sam očitavanje parametara na MES,i rezultati su sledeći: prve tri su ler gas,a ostale na oko 3 000 RPM. Ukoliko je neko stručan raspoložen da baci pogled,molio bih za komentar i savet. Pozdrav.
  3. Cenim je 35 evrica-fiksno,samo da se dogovorimo oko primopredaje.....
  4. Sta mislite,moze li ovo da se izvuce vakumom,ili na drugi nacin,a da se ne farba?
  5. Moguca je i prodaja, guma nije nova, iz rezarve je sa Fiat Stila, ali je u odlicnom stanju (kao nova). Ako hoces mogu da je slikam, pa da ti fotke posaljem na mail...pozdrav
  6. Kupujem jednu gumu Bridgestone b390 195/65 r 15,moze i iz rezerve.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...