Jump to content
FAS Goran

alexxandar

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About alexxandar

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Pozarevac

Previous Fields

  • Garage
    Stilo 1,6 16v

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Leptir sam čistio po uputstvima sa foruma,i nema rezultata. Zanima me da li neispravan sklop leptira može da izazove poremećene vrednosti vakuma u usisu,problem na koji ukazuju očitane vrednosti lambda sondi i MAP senzora? Unapred hvala na pomoći i savetima.
  2. Pozdrav poštovani forumaši. U pitanju je suprugin automobil iz naslova,benz + TNG,prešao oko 192 000 km,veliki servis urađen pre oko 8 000 km,promenjene svećice i kablovi. Problemi su sledeći: -rad u leru je loš,nestabilan,imam utisak da radi na 3 cilindra.Problem se smanjuje i nestaje dodavanjem gasa. -prilikom naglog oduzimanja gasa motor ima tendenciju da se ugasi,obrtaji padaju na oko 500 RPM.Povremeno se dešava i da se ugasi,recimo prilikom zaustavljanja na semaforu. Takođe,imam utisak da su performanse u vožnji dosta slabije. Napominjem da je stanje identično prilikom vožnje i na benzin i na TNG. Problem sa gašenjem me muči već nekih godinu dana,dok se problem sa nepravilnim radom javio kasnije. Uradio sam očitavanje parametara na MES,i rezultati su sledeći: prve tri su ler gas,a ostale na oko 3 000 RPM. Ukoliko je neko stručan raspoložen da baci pogled,molio bih za komentar i savet. Pozdrav.
  3. Cenim je 35 evrica-fiksno,samo da se dogovorimo oko primopredaje.....
  4. Sta mislite,moze li ovo da se izvuce vakumom,ili na drugi nacin,a da se ne farba?
  5. Moguca je i prodaja, guma nije nova, iz rezarve je sa Fiat Stila, ali je u odlicnom stanju (kao nova). Ako hoces mogu da je slikam, pa da ti fotke posaljem na mail...pozdrav
  6. Kupujem jednu gumu Bridgestone b390 195/65 r 15,moze i iz rezerve.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...