Jump to content
FAS Goran

banepa1x

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About banepa1x

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Pancevo
  1. kao prvo HVALA SVIMA NA SAVETIMA!!!! a posebno mom dragom batici Pedji!!!!! ja sam imao problem oko povezivanja centralne brave sa modulom za daljinsko zakljucavanje i uspeo sam da resim uz pomoc svih vas!!!! standardno crna masa, crvena +12v, pink gepek-, zuta i zuto-crna se spajaju na masu takodje - to je bio moj problem, a bela na belu od centralne(otkljucavanje) i belo-crna na plavu(zakljucavanje) i to je cela filozofija e da ljubicasta na zmigavce sa diodama naravno!!!! jos jedna pomoc zna li neko gde mogu da nabavim i koliko kosta original motorcic za bravu vozacevih vrata za fiat mareu moje je crkao - na mom imam jedan veci konektor sa 4pina jedan manji konektor sa 4 pina i jedan bas za motor sa 2 pina!!!
  2. to sam nesto i ja pronasao! plava zakljucava a bela otkljucava, ali sad imam drugi problem! moj je HLX paket karavan i izgleda da senzor na vozacevim vratima ne radi! kad kljucem otkljucam vozaceva vrata otvore se sva vrata, ali kad otkljucam suvozaceva otkljuca se i odmah se zakljuca isto je i sa zakljucavanjem! kad raskacim vozaceva vrata onda radi ok! moze li to nekako da se sredi ili mora da se menja brava? vidim da ovo uopste nece biti jednostavno kako je na pocetku izgledalo!
  3. tu sam shemu vec gledao i nije mi bas mnogo pomogla nasao sam neke dve zice koje idu na centralne brave tj, bez njih nece centralna da otkljucava i dalje nisma uspeo nista, sad sam na poslu pa sutra po danu krecem u novo istrazivanje!
  4. radi mi centralna na kljuc otvara sva vrata ali sam hteo da ugradim daljinsko otkljucavanje! kupio sam modul pa bih trebao da ga nekako prikacim na centralnu! vozim mareu 2.0 20v i njena centralna se nalazi kod suvozaca u kasetici samo sto ima more zica prikljuceni u tu kutijicu! koliko sam ja video tu su i za centralnu i za podizace prozora i verovatno za fabricki alarm ne znam tacno! ako neko ima neku shemu sa bojama zica kako da se poveze mnogo bi mi pomogli! modul za daljinsko zakljucavanje ima deset zica izlaza : 1 crna - masa(battery cathode) 2 crvena 15A +12V(battery positive electrode) 3 pink(trunk release output +/-) 4 narandzasta / 5 bela / 6 zuta / central door lock output 7 narandzasto crna / 8 belo crna / 9 zuto crna / 10 ljubicasta lamp output
  5. da li neko moze da mi pomogne oko povezivanja daljinskog zakljucavanja? kupio sam uredjaj jer moje fabricko zakljucavanje ne radi! imam semu kako bi trebalo da se poveze ali ne mogu da nadjem zice za otkljucavanje i zakljucavane vrata! pa molim ko moze da mi pomogne u vezi toga neka postavi neku shemu ili neka mi kaze gde prolaze te zice i koje su boje!!!! takodje mi je problem i 5-ta vrata tj. gepek moj auto je karavan!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...