Jump to content
FAS Goran

peconije

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

About peconije

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Garage
    FIAT BRAVA 1.2 16V 01
  1. Da li je neko bio da pogleda? http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7163200/fiat-bravo-14b
  2. Razne verzije,pocevsi od 2.5, 2.6 i novije!Na mom racunaru imam xp i win 7, na xp-u ne funkcionise kako treba a na win7 sve radi normalno!Mislio sam da je problem u mom novom racunaru ali sam posle sreo isti slucaj na par racunara!Na starom racunaru sam imao xp i sve je normalno funkcionisalo!
  3. Imam problem sa fiatecuscan-om da na XP-u ne mogu da citam kilometrazu,brzinu vozila i sve ostalo.Probao sam na vise racunara i isti je problem a na win 7 normalno radi!Citanje i brisanje gresaka radi!Da li je neko imao ovakav problem!
  4. Interesuje me da li je neko radio dijagnostiku sa fiatecuscanom na fiat bravi 1,6 16v 1998god!U pitanju je stari konektor 3pin ispod haube!Ja sam probao kod kolege sa prepravljenim kkl-om i ne radi ni airbag a ni ecu kod svih ponudjenih 1,6 motora!Trebao bi barem airbag da radi a sumnjam da je ne ispravan 3pin konektor!Ispitivanjem konektora sam utrvrdio da pin2(srednji pin na 3pin konektoru) nije u vezi ni sa jednim na 16 pin konektoru, a mislim da bi trebao da bude sa pin4!
  5. Da li je neko sa vag-com-om uspeo da se poveze na motor 1.2 8v 2002 ili 2003?Ja sam probao na vise auta ali mi ne uspeva!Na 2001 sam uspeo da povezem ali 2002 i 2003 nikako!
  6. smanjena puna cena je 4299 din za članove FLCS 3999din!
  7. Da li moze sa tvojom opremom da se iskopira plavi kljuc za fiat bravu bez kod kartice?
  8. Evo sad sam na brzinu otisao do auta da pogledam zice, imam kao i davla dve tanje zice plavu i belu tako da sam se fokusirao na hjih malo bolje,utvrdio sam da kad zakljucam auto bela dobije minus i on je svo vreme prisutan dok je auto zakljucan,kad otkljucam auto bela izgubi minus a plava ga dobije i ima ga svo vreme dok je auto otkljucan.To bi bile te dve zice koje su za zakljucavani i otkljucavanje!
  9. Dovla- video sam ja da ti pise da ti je auto 2001 god ali mi nije jasno posto je pise td,fiat je cini mi se prestao 99 ili 00 da da proizvodi td i poceo sa jtd.A krajem 00 fiat brava je restilizovana i ima novina a izgleda pogotovo u el.semi.Ja sam imao fiat bravu 97god i imao sam prekidac kod vrata a sad kad sam pokusao da ugradim alarm video sam da na ovoj bravi 2001 nemam,drugacije je odradjeno. shema alarma je na linku http://www.omegarep.com/All-PDF-Files/Excalibur/Installation_Sheets/AL-500%20Tech%20Sheet.pdf Meni je sve jasno oko seme alarma samo me zbunjuje na koje zice na kolima da vezeme ove od alarma green zakljucavanje i blue otkljucavanje. Problem je sto ja na zutu iz vrata imam stalno masu i prekine se u trenutku zakljucavanja a i na sivu koja je za otkljucavanje imam istu situaciju!Ove druge zice ne reaguju na zakljucavanje i otkljucavanje.
  10. Dovla hvala na objasnjenju!Samo me interesuje koje godiste je tvoja fiat brava,tj kad je proizvedena i da li ti imas kad otvoris vrata onaj mali prekidac sto pali svetlo u kabini(ja nemam taj prekidac). Kod mene je to izgleda drugacije!Trenutno nisam kod auta ali imam na papiru sta sam ispitao.Glinericu (probnu lampu) sam zakacio na + i trazio - na zakljucavanju i otkljucavanju. Utvrdio sam sledece, da zuta zica ima stalno masu i kad zakljucam ona na trenutak prekine masu.Druga zica koja je u opticaju je siva koja takodje ima masu a prekine je na trenutak prilikom otkljucavanja.Mislim i da su to dve tanje zice.To me skroz zbunjuje jer alarm mi za otkljucavanje i zakljucavanje salje na kratko -.
  11. Pozdrav prijatelji!Potrebna mi je pomoc oko ugradnje alarma u fiat bravu 2001, proizvedena u decembru 2000,fabricka centralna bez daljinca.Kao prvo interesujeme sta se smatra sistem sa negativnim okidanjem.Nisam skidao tapacirung ali u vrata ulaze 20 zica,el.retrovizori,zvucnici itd. Nasao sam dve zice sto izlaze iz vrata koje stalno imaju minus,kada zakljucam klucem jedna zica na kratko izgubi minus a kad zakjucam druga zica izgubi na kratko masu.Da li je to kod mene negativno okidanje ili nesto drugo. Alarm koji hocu da povezem na centralnu je excalibur 500 i ima dve zice koje sluze za zakljucavanje i otkljucavanje. Jedna prilikom zakljucavanja salje minus na kratko ,a prilikom otkljucavanja druga salje minus na kratko.Unapred hvala!
  12. Na prodaju nov OBD II kabal (usb) za dijagnostiku,za sva vozila koja su obd II kompatibilna. Kupljen u Nemackoj(nije kinez),tamo sam dobio garanciju 2 god a sad od nedavno daju garanciju od 5 god(garancija kvaliteta). Proizvodjač je AUTO DIA model k409, vise informacija na www.autodia.de, kabal je prvenstveno namenjen za ww i audi ali radi i na Italijane fiat,alfa i lancia, naravno uz odgovarajući softer. Kabal je u orginalnom pakovanju sa cd-om i drajverima i softerom vag, a ja uz njega dajem najnoviju verziju fiatecuscan-a. Cena je 4999din a kontakt tel je: 063/518-441 IMAM SAMO JEDAN KABAL! (narucio sam dva a jedan sam ostavi meni i sljaka odlicno na fiat bravi 1.2 16v)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...