Jump to content
FAS Goran

tyto

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About tyto

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Zrenjanin

Previous Fields

  • Garage
    2004 Stilo JTD 115hp
  1. Ladno je dizel bio u pitanju. Gledali smo pumpu goriva, usput pogledali i rezervoar. Sve je bilo cisto. Jednostavno je dizel bio gusci nego sto treba da bude i nije dovoljno brzo ulazio u onu ''solju'' u kojoj se nalazi pumpa. Tako da kada dam kontakt pumpa izgura to malo dizela iz solje i onda gura dizel i vazduh. Zato se culo da ''brbolja'' u rezervoaru. Samo smo ispraznili rezervoar i sipali pravi evrodizel i sve sljaka.
  2. Ja imam sledeci problem. Kada mu dam kontakt, sacekam da se pogase lampice i zaverglam. Jutros dok sam cekao tih par sekundi da ugasi lampicu od grejaca cujem da "brbolja'' nafta u rezervaru. Drzao sam tako upaljen kontakt 10-ak sekundi i svo vreme se cuo isti zvuk odpozadi. Kada zam zaverglao nije se upalio odmah. Upalio se na drugom verglanju 2x po 4 sec odprilike. Otisao do prodavnice, nisam nista specificno primetio tokom voznje. U povratku ista stvar, upalio je posle drugog verglanja. Kod majstora smo proverili da li je filter goriva zacepljen (iako je star 2meseca). Filter je cist k'o suza. Sta mislite gde bi jos trebali gledati? Prvenstveno mislim da je negde zacepio dovod goriva.
  3. Meni se desilo sledece, Crkne mi desno kratko svetlo, H7 xenon. I posle promene sijalice ona opet ne radi. To znaci da ni prva sijalica mozda nije bila crkla, ali sad jeste 100% Uglavnom, probao sam da spojim sijalicu direktno na akumulator, da vidim da li radi. Ispravna je. Isto sam pogledao da li su ispravni releji i osigurac (F12 za desno kratko svetlo). Osigurac, relej, sijalica su ispravni a kada upalim kratka svetla radi mi samo levo kratko svetlo. Da je crkao prekidac u kolima, ne di mogao da upalim ni jedno kratko svetlo? Sva ostala svetla su ok. Imali neko ideju sta bi jos mogao da pogledam? Cisto da ga ne teram u servis zbog neke eventualne sitnice.
  4. Nocas sam se vracao iz Banja Luke koridorom i uslika me kamera u Brckom. Vozio sam nekih 65-70km/h kroz Brcko u gluvo doba negde oko 5h ujutru. I onako sam samcat na putu i pljas blic od kamere. Jel ima neko iskustva sa kamerama u Republici Srpskoj? Da li ce da mi stigne cestitka?
  5. A da li neko ima iskustva sa nekim stredstvom tipa.... http://www.nonstopshop.rs/i-7148/Cistac-auto-klime
  6. tyto

    Filmovi, serije...

    To je najbolja stvar koju sam pogledao u poslednje vreme. Ali prvo bi trebali pogledati originalni spot, cisto da znate o cemu se radi http://www.dailymotion.com/video/x8j8v_beastie-boys-fight-for-your-right_music Ko voli komedije u kojima glume Will Ferrell, Seth Rogen, Jeck Bleck ovo ne bi trebao da propusti
  7. Isao sam ja prosle godine u Hrvatsku ali je drugar vozio njegova kola, jos auto sa lizinga pa ima vise dokumenata, te na plin ga vozi... Ali nista specijalno nisu trazili, vozacku, saobracajnu, pasose i prolazi. Videcu u AMSS-u za to ovlascenje kad budem vadio zeleni karton.
  8. Toga sanm se i bojao. Burazer mi je u inostranstvu do novembra. A za izdavanje ovlascenja mora prisustvovati i vlasnik vozila sa licnom kartom. E sad ja imam neko ovlascenje koje smo izvadili u opstini na kom pise da me on ovlascuje da upravljam vozilom u zemlji i inostranstvu. Ali to je na obicnom belom A4 papitu tako da ne znam koliko mi to znaci. Moracu da probam sa tim papirom da izvadim medjunarodno ovlascenje. I jos jedno pitanje...mogu li ja naknadno da osiguram stakla na kolima ako je vlasnik auta moj brat?
  9. Da li mi za put u Hrvatsku treba međunarodna vozacka dozvola ili je dovoljna ova nasa nova plasticna. I Interesuje me da li moram da imam punomoc za upravljanje kolima ako se auto vodi na mog rodjenog brata?
  10. Da, vadio sam lezise da vidim da se nije koja zica odkacila pa sam "konstatovao" da to sve izgleda ok. Doduse nisam proveravao da li struja dolazi do buksni samo sam pogledao li su sve zice na svom mestu. Sutra cu ocistiti kontakte i proveriti da li ima struje.
  11. Pre me je zezao upaljac se vrti zajedno sa onom naradzastom plastikom oko njega pa se desavalo da nekada izgubi kontakt. Inace koristim ga samo zbog slusanja muzike. Od juce ne radi uposte. Promenio sam F44 od 20A koji je crkeo ali opet se nista ne desava. Vadio sam upaljac napolje i svi kontakti su ok ali ne dobija struju.
  12. Mislim da bi mogao da zamenis grejac kad budes radio redovni servis. Ja sam radio dijagnostiku na mom stilu i rekli su mi da grejac ne radi, pa su mi rekli u fazonu: "teraj ti njega slobodno do sledeceg redovnog servisa pa onda zameni i grejac". E sad mozda je njih mrzilo da rade samo grejac... Meni auto pali normalno, iako mi izbacuje to upozorenje za grejac. Ide sasvim ok, tako da ja taj grejec necu menjati dok ne budem jos nesto radio na kolima ili na redovnom servisu. Naravno to je moje mislenje, mozes da sacekas nekog iskusnijeg da ti kaze sta da radis
  13. Da, i ja imam te M+S. Interesuje me da li mogu sad da izbacim lance za sneg iz gepeka posto je prosla "zimska sezona"?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...