Jump to content
FAS Goran

nikolavik

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About nikolavik

  • Rank
    Il Nuovo

Previous Fields

  • Garage
    FIAT STILO 1.9 JTD

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Da li je neko uzimao od Makija klesta sa linka http://www.polovniautomobili.com/oglas5203292/fiat_stilo_klesta_zadnja/ . I meni zadnji desni blokira malo ali jako greje disk, menjao sajlu ali izgleda da su klesta polovna koja sam kupio losa. Ako je neko imao iskustva sa tim novim bio bih zahvalan za informacije.
  2. Sutra ili prekosutra idem kod majstora da zakacimo dijagnostiku i da proverimo.
  3. Da se nadovezem na temu.... Fial Stilo 1.9 Mjet 8v 2006, imam problem, auto bez zakacenog protokomera ide normalno, a kad vratim protokomer pravi probleme. Ne prima gas nikako, onda odjednom probije pa neko vreme radi ok. Desi se i po ceo dan da radi normalno. Probao sam protokomer sa drugog auta koji je ispravan i moj se na tom drugom autu ponasa normalno. EGR ventil i MAP senzor ocisceni. Bili su zaprljani uzas. Ventil nisam blokirao. Pomagajte ako neko ima ideje.
  4. Ovo sam i ja nasao na oglasima ali jedne su 14ce, a ja jurim 15ce sa STILA a one druge su extra ali ima 3 kom. Jos uvek tragam pa ako naijde nesto javite! Poz
  5. Ako neko prodaje ili ako neko zna nekoga ko prodaje javite. Hvala unapred

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...