Jump to content
FAS Goran

Mosur

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

About Mosur

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Prijepolje

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Tipo Sedicivalvole

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Vrlo lep autic svaka cast . Mozes da se provozas do Prijeolja ima ns ovamo mali fiat club a i nije ti daleko 50km.
  2. Svaka cast drugar odlican auto, drago mi je da ima jos primeraka 'sedicivalvole' i mogu ti reci da je bas lep sa 3 vrata.postavi jos slika i poskidaj nalepnice obavzno. pozdrav.
  3. Hvala na pohvalama sad su crne stopaljke a znak je abartov (skorpija).
  4. Blak Storm - vazi, javi mi za masku i farove ako ti naleti nesta od novog tipa.
  5. Blak Stom hvala za pohvale, ja mislim da je boja fabricka jer i kod Bojketa je bila ova boja. Jel imas masku i farove od novog tipa, jesu ti jos aktuelni stopovi. Pozdrav. saleTIPO naravno da cu ti sacuvati motor bices obavesten na vreme.
  6. To ce da bude obavezno kad kad ga uradimo bice No1 veruj mi . Moramo se ja i drugar Deki dogovoriti da jedan vikend trknemo do drugara Bojketa naravno sa kupeom 20VT.
  7. Steta za takav auto da ga debil upropasti, da smo poznavali drugara Bojketa ranije taj bi auto samo otiso u Prijepolje i nige drugo. Ja mislim da se i drugar Deki slaze sa mnom.
  8. Naravno da nije problem, auto je extra, jeli jos ovako izgleda pre koliko vremena si ga prodao. Pozdrav.
  9. SVAKA CAST BOJKE KAD DOLAZIS U PRIJEPOLJE NA PROBNU VOZNJU. POZDRAV.
  10. Pozdrav Sale pokusavam da ti posaljem poruku ali nesta ne moze. Hvala ti za savet znas ti vec o cemu je rec. PZDRAV.
  11. Javi kad budes hteo tu probnu voznju da zaustavimo saobracaj . Oce li ta folija stici uskoro.
  12. HVALA vam FORUMASI na pohvalama za auto :unworthy: . OK za sada ostuju u crnoj boji.
  13. Slazem se da su branici i tako super to je samo moj predlog ustvari video si kako kod mene izgleda. Imao sam ja jos jedno tipa 1.4 93god i imao je samo masku kao tvoju sa starim farovima, to znam da moze da uklopi, samo me interesuje da li je isto kacenje farova.
  14. Obavezno ofarbaj pragove u boji auta i razmisli za branike da ofarbas u boji auta mislim da bi to extra izgledalo. Sta ti mislis, da li mogu kod mene farovi kao sto su kod tebe?
  15. Auto je 1991 god.Mislim da je OK! Hvala ti za pohvale mog Tipolnca, a i tvoj autic mi se dopao moram priznati prava mala trkalica. Svaka cast!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...