Jump to content
FAS Goran

Moha85

Members
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

  1. Drugari, Fiat tipo 2.0 8v... Imam problem sa voznjom na benzin,trosi puno,kompjuter ne javlja nikakvu gresku dok na plin ide sve normalno. pa me interesuje da li postoji razlika u testiranju komjuterima i da li da podjem na drugo mesto!? dopunjujeli se taj softwer na tim uredjajima!?
  2. Moha85

    Gde mogu da kupim...?

    Refresh... Termodavac! Kontakt telefon..adresa.bilo sta gdje znate da ima 100%. Hvala!
  3. Kombinovano Plin - Gorivo. Onda su zbog plina takve...valjda. Ima garezi ali onako bez boje...
  4. Digitalna tabla kod Tipa u sustini i jeste izmisljena za nabudzivanje jer ima oko 30 sijelica!Neverovatno. U pitanju su didode koje sam narucivao jednom bugarinu,1 euro po komadu,stim sto je za rasvetu trebalo oko 13 komada.Ostale sam ostavio kakve jesu jer daju signalizaciju za crvenu boju.Te plave diode daju svetlost samo pravo,znaci ne rasprsuju se sa strana tako da nocu ubijaju. Svima je poznato da kod ove table sve je plavo--odnosno zeleno ukoliko sve funkcionise kako treba.Dok su crvene za upozorenje.Tako da je sve jasno na njoj. Na kontrolnoj tabli se inace nalaze obicne bijele sijelicice,ali se ispod svakog polja nalazi zelena providna plocica koju treba predhodno skinuti. Ja sam cak morao staviti malo zamucenu neku sivu podlogu kako nebi ocorio jer su sijelice prejake (u pitanju je folija peskarena kakvu koriste banke na izlozima). Eto neka neko proba,ekstra izgleda. Evo i video linka:
  5. Sta ne valja ako su svecice bijele...primjetio sam na zadnjem ciscenju da su bas bijele!?
  6. Imali bas Fiat klub u Prijepolju? daj adresu mozda navratim...cesto se neki Fiat Tipo trula visnja vozi po Bp-u.
  7. Moha85

    Gde mogu da kupim...?

    Ako neko moze da mi pomogne da nadjev Termovakuum davac. Slika u prilogu. model Fiat Tipo 2.0 8v. 83kw Iz Crne Gore sam pa me interesuje da li mozda neko zna dje ima u Srbiji da narucim brzom postom. Unaprijed hvala.
  8. Vratio se FORUMAS Napravicu nove slicice, mozda i video. Od kada sam stavio plin samo ga vozim,nemam vremena za sredjivanje xaxaxaxaxa
  9. Imas u gornjem lijevom uglu gdje ponistavas kilometrazu ima dugme na kojem ima sijelica. upali kontakt i svijetla i zadrzi dugme par sekundi i videces da ce se pojacati osvetljenje. Podesi kako ti odgovara. Mnogima ovo dugme ne radi jer ga rijetko koriste, pa se gumica zaprlja i ne funkcionise. Probaj da otvoris tablu ako nece....
  10. Ja posle generalke nemam problema sa uljem,motor je suv i nidje ne pusta.tako da nisam primjetio da trosi nesto znatno. Koja je potrosnja goriva kod Vas?I da lineko ima ugradjen plin?
  11. Moj je godiste 91,a prije godinu dana sam mu radio generalku motora.Zasluzio je ovaj auto to. Ostali su mi ovog ljeta trapovi malo da se doceraju i kao nov auto ce doci.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...