Jump to content
FAS Goran

bojankovic

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About bojankovic

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Ufff.....Kod mene sve kontra ! Imam Stila 1,4 70kw 2005 godište, nisam imao do sada problema.ALI...počelo je. Kad je hladan pali na ključ ali jedva prihvati i posle sve u redu, kad je zagrejan pali na pola ključa s tim da ima variranje obrtaja 600-800 na leru. Poslednjih dana kako je hladnije neće da upali na prvo paljenje, tek na drugo, nekad ima ravnomeran rad nekad ne...Molim za savet.
  2. Malo sam zakasnio ali po prospektu i zvaničnom uputstvu normalna potrošnja ulja je do 400gr na 1000 km !
  3. Je l' zna neko broj telefona tih u Kragujevcu koji repariraju viljuške ? Hvala unapred
  4. To potvrdjuje i moj majstor.Kapacitet akumulatora tj.istrosenost-vrlo bitna stavka.Kaze da ne trpi slab akumulator pogotovo ne verglanje na koje smo navikli dugogodisnjom voznjom krseva jer moze da izazove niz kvarova,servo je narocito naglasio. Takodje mi je dao savet da izbegavam city(prekidac) !?...hm
  5. Bio jutros kod majstora: Kaze majstor hladan lem tj.kontakti,mada kada je skinuo instr.tablu i probao na stolu displej je radio.Prespojio je samo nesto na ploci kao preventivu. S'obzirom da se radi o delu gde je svaka intervencija basnoslovna ja zadovoljan sa racunom od 1500 din!
  6. Ne radi mi displej instrument table na Stilu 1,4(ostalo na tabli funkcionise). Da li je neko imao slicna iskustva,da li mora da se menja i gde moze da se nabavi novi (ispravan)?
  7. Ne radi mi displej instrument table na Stilu 1.4 (ostalo na tabli funkcionise). Da li je neko imao slicna iskustva,da li mora da se menja i gde moze da se nabavi novi(ispravan)? Molim savet,hvala.
  8. HVALA!.....lepa dobrodoslica,nema sta! Nadam se da ce tako i biti,kao sto ste i napisali! Bez obzira,volim da procitam razlicita iskustva i zapazanja i rado cu biti ovde! Pozdrav
  9. Pozdrav svim clanovima kluba, Zovem se Bojan i nedavno sam kupio Fiat Stilo 1,4(6 brzina)70kw;2005.god.Nisam procitao mnogo toga o ovom automobilu(motoru)ovde a i to sto jesam nije bas mnogo utesno.....Videcemo sta me ceka ;)Ovo mi je prvi Fiat!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...