Jump to content
FAS Goran

djubravnik

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About djubravnik

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Garage
    Brava 1.9 JTD
  1. Poštovani Gorane, pitanje od laika za Vas. Već duže vreme primećujem da auto ne vuče kako treba. Tačnije, vuče dobro, ali subjektivan osećaj da bi Brava 1.9 JTD od 105 KS trebala da leti i jede asfalt........ Primera radi, skoro se na uzbrdici ugasio, jer je bilo četvoro u kolima i upaljena klima, a nisam dodao baš jak gas.........takođe, primetno na uzbrdicama gubi dosta snage, pa mora baš u niži stepen prenosa....... Da vam dajem pojedinosti, teško, jer sam laik........znam da dizne nisu čišćene odavno, a turbina nije pregledana odavno itd. Zanima me šta je potrebno da se kod Vas utvrdi stanje (i da li uopšte postoji problem), i koliko bi takav pregled okvirno koštao. Hvala unapred, Pozdrav
  2. Poštovani Gorane,

     

    pitanje od laika za Vas.

     

    Već duže vreme primećujem da auto ne vuče kako treba.
    Tačnije, vuče dobro, ali subjektivan osećaj da bi Brava 1.9 JTD od 105 KS trebala da leti i jede asfalt........
    Primera radi, skoro se na uzbrdici ugasio, jer je bilo četvoro u kolima i upaljena klima, a nisam dodao baš jak gas.........takođe, primetno na uzbrdicama gubi dosta snage, pa mora baš u niži stepen prenosa.......

    Da vam dajem pojedinosti, teško, jer sam laik........znam da dizne nisu čišćene odavno, a turbina nije pregledana odavno itd.

    Zanima me šta je potrebno da se kod Vas utvrdi stanje (i da li uopšte postoji problem), i koliko bi takav pregled okvirno koštao.


    Hvala unapred,
    Pozdrav

  3. Pozdrav svima, zovem se Ivan, iz Beograda sam. Ponosni vlasnik Brave 1.9 JTD. Motam se ja po ovom sajtu već godinu dana, ali reših da se registrujem tek sad kad imam nešto pametno i da pitam. Dosad sam čitao i učio. Hvala za ovaj forum.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...