Jump to content
FAS Goran

vladimir1966

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Hvala za pomoć.. Poručio sam u Kelc-u NTC 10KOhm/25C poslali su mi brzom poštom. Sin je zamenuo stari senzor sa novim i sad sve radi perfektno...
  2. Pozdrav za sve članove. Pitanje i pomoć . Fiat Tipo 1.3 mjet 2020god , otkazao mi je senzor spoljne temperature . Pokušao sa sa prodavcima rezervnih delova da nabavim novi. Rečeno mi je da je to još uvek NOV automobil i da nema zamenskih. Na par mesta na internetu sam pročitao da može da se ugradi od Fiat Grande Punto( gabaritno i vizuelno su isti ) Sin je ugradio nabavljen senzor , uklonio greške , sve radi što nije, dok stari nije zamenjen. Jedino ne pokazuje pravu spoljnu temperatutu. Pokazuje nekih +20° više na kontrolnoj tabli nego što je realna spoljna temperatura. Da li i gde može da se kupi nov originalan senzor , ili da li postoji neko podešavanje oko očitavanja spoljne temperature na zamenskom. Unapred hvala na odgovorima.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...