Jump to content
FAS Goran

Zoki 77

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Zoki 77

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Smederevo

Previous Fields

  • Garage
    Da

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. ima li neki kontakt majstor ko može da utvrdi da li je senzor obrtaja tocka u kvaru
  2. @Ceca fiat tipo i sta je bilo na kraju i kod mene se isti slučaj samo sam remontovao turbinu i isto se ponavlja pale se i gase prepunjava turbinu.
  3. Srećna Nova godina, formasi! Imam tipa 2016, 1.3 dizel vec 2 godine, kupio sam ga sa 165 000km i do sada nisam imao problem sa autom. Međutim pre 3-4 meseca se upalila lampica brake control i crvena i zuta..upalila se na auto putu pri voznju od 100km...napominjem da je bio uključen adaptivni tempomat i da ima senzor radar napred. U roku od 1 dana se ugasila jedna i druga lampica i crvena i zuta. Treći dana se opet pali brake control, lampica za proklizavanje i lampica start stopa, lampica nivoa pritiska u gumama i ovog puta prvi put check engine..na dijadnostici ispostavilo se da je visok pritisak turbine, turbina je urađena u Uzicu, posle montaže turbine posle 30km ista prica, lampice se popalile, sve nabrojane i ugasile posle 2 dana. Kad se upale lampice udje u set mod i posle prvog gašenje ostane da radi samo check engine i start stop. Posle nekog intervala i one se ugase I auto ide normalno, niko od majstora ne zna šta je. Lampice se pale i na uzbrdici i na ravnom, osim kad vozim četvrtom auto putem na veći broj obrtaja manje se pale lampice. Greska koja je dijagnostika prikazala je visok pritisak turbine, brake control, lampica nizak pritisak u gumama, lampica proklizavanja i start stop. Ako neko zna da je neko imao ovakvih problema ili zna šta je, nek mi se javi, molim Vas.
  4. Višestruko paljenje lampica tipo 2016 1.3 piše novog vremena se same ugase i opet upale tako 4meseca već vozim niko nezna gde je kvar

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...