Jump to content
FAS Goran

antrax

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

  1. @abarth Navodno je na onom testu (https://www.testgume.eu/215-65-R16/winter/) malo bolje pozicioniran, a i na akciji je malo jeftiniji od Klebera. Naručen Hankook WINTER I*CEPT RS 2 W452.
  2. Samo još ovo... videh da su trenutno na akciji ova dva modela: Hankook WINTER I*CEPT RS 2 W452 Hankook W462 WINTER I*CEPT RS3 Pa bacih pogled da jedan test zimskuh 4x4 guma na: https://www.testgume.eu/215-65-R16/winter/ Gde je Hankook malo bolje pozicioniran od Klebera, pa samo da vidim ima li tu neke stvarne razlike u kvalitetu ili definitivno Kleber da kupim?
  3. Sve znam, zato sam i pitao sad dok još prži napolju :-)
  4. Hvala na preporuci, to je ta cena (+/- koja stotina, zavisi gde).
  5. Dok sneg nije iznenadio putare... :-) Treba mi preporuka za zimske gume (Renegade 215/65/R16). Živim u nezgodnoj ulici koja se retko čisti, a snega gotovo uvek ima. Vozim zimi i po gradu i po selu i po magistrali, često i po putevima koji nisu još stigli da očiste (jbg, priroda posla mi je takva). Vozio sam Lassa Snoways 3 (verovatno, mrzi me da gledam sad broj). Uglavnom, nikad više Lassa. Nisam zadovoljan njima, pogotovu na utabanom snegu. Treba mi preporuka za gumu, ali da ne bude preskupa. 10-11-12 hiljada max što bih mogao da izdvojim.
  6. Razumem. Hvala još jednom na pojašnjenju.
  7. Nov sam kupio, mali su rađeni na godinu dana (prosečno na oko 10.000km), a pošto mi je upravo istekla garancija, zbog toga sam pitao da li moram da se pridržavam vremenskog intervala ili kilometraže, pošto po kilometraži imam još 20.000km ili dve godine vožnje okvirno. Hvala još jednom!
  8. @antrax Hvala! A recimo da sam sad u 5. godini i na 50.000km, koji servis bi trebalo da se uradi? Samo mali ili i mali i veliki?
  9. Pozdrav svima. Imam pitanje. Na koliko kilometara se radi veliki servis na E Torq benzinskoj verziji Renegade-a? Za mali znam da se radi na 10-15.000km.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...