Jump to content
FAS Goran

Sale74

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Ja sam koristio i dizalicu i mali priručni šrafciger i oba su mi dobro poslužila., kao i pvc klocnu. Čuo sam da u Hrvatskoj pored dizalice u obavezni set opreme moraš da imaš i dve manje letvice koje moraš da podmetneš ispod dizalice da ne oštetiš asfalt. Kad malo bolje razmislim one dobro dođu kada moiraš da koristiš dizalicu. Skoro sam koristio i onaj sprej za naduvavanje guma i odličan je kažu da posle ne može da se krpi guma ali i to nije istina jer sam ja moju odneo kod vulkanizera i nije bilo problema, uspešno je zakrpljena. Priručni set kod ovog vozila je po meni odličan i u principu je baš priručan.
  2. Hteo sam staviti Liqui Moly ali sam stavio Shell HX7 ect 5w40 sad ćemo videti. Ovo ulje ima standard koji Fiat propisuje za korišćenje.
  3. 1,5l ulja na pređenih 5000km.
  4. Zdravo ja sam koristio nekoliko različitih brendova ulja. Nisam primetio velike razlike. Sada planiram da probam sa Liqui Moly videćemo šta će biti , potrošnja je inače baš neprijatno velika.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...