Jump to content
FAS Goran

Smederevac

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

  1. Hvala Pa nije to resenje,iskasapiti ga i iskljuciti softverski..kako proci na tehnickom.
  2. Da, nece da ide preko 3500 obrtaja a inace upali check engine i pojavi se lampica zuti trougao. Majstor kaze da je na dijagnostici prikazao, kao zapusenost filtera a to su mi rekli i u servisu AutoMirkos Pozarevac gde pretpostavljaju da je DPF izgoreo zato sto se to vec ucestalo desava.
  3. Postovani,molim vas za Vasa iskustva i savet sa problemom koji mucim vec dva meseca a vezan za DPF. U Smederevu nema majstora koji je kompetentan za ovaj problem,sta uraditi jer je navodno DPF izgoreo ali ja sumnjam u dijagnostiku i kvalitet majstora.
  4. Hvala momci , u tom pravcu sam i ja razmišljao ..
  5. Pozdrav za forumaše , pratio sam teme vezane za antifriz ali nigde nisam naišao na konkretan savet šta uraditi kada je STILO , kao kod mene uvežen pre nekih par meseci i po savetu majstora koji je kontrolisao tečnost za hlađenje ok , tj može da trpi t.-25 i jake je crvene boje ali šta vredi kad ja nemam informaciju i podatak koliko je ta tečnost stara i da li je u sistemu duže od dve godine ...? Šta uraditi ? Pozdrav
  6. ^^^ Kod mene isti problem samo što sam ja primetio na onoj gumici malu rupicu gde verovatno curka ...Da li neko zna gde se može nabaviti ova providna gumica ??
  7. Pozdrav forumašima i naravno "TIM" servisu za koji imam samo reči pohvale jer sam se uverio da su momci iz servisa zaista prijatni , korektni i profesionalni u svom poslu ...Vozim Stila 1,9 jtd nekih par meseci i novi sam član na forumu . Kvar OCS senzora mi je uspešno otklonjen ....

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...