Jump to content
FAS Goran

Alezars

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

  1. Evo opet mene uzeo sam nov kkl i dosli su drajveri sa njim, ali opet ista prica izlazi mi no ecu response. Gde gresim?
  2. @neshaoct BT verzija moze da cita kilomtrazu i servis? Koja je cena BT verzije?
  3. @Prominente Pa malo mi je cudno da je crkao jer je radio dok nisam promenio hdd na kompu, kupio sam ga 5 meseca prosle godine i tad sam skinuo drajvere sa nekog sajta koji ne mogu da nadjem ili se ne secam kako je izgledao
  4. Sve sto ste poslali sam iscitao, sve moguce drajvere instalirao, cak sam i na drugom kompu probao, i isti problem. Razmisljam da nije star kabal a novi drajveri i onda se ne poklapaju Da li sve vi zovete OBD2 i na kupujem prodajem?
  5. @Regolari Latencija mi je na 1, a com sam probao na prva 3 ako se setis sta treba da se stavi na latenciju javi!
  6. @horvat Hvala u svakom slucaju, ako mi zatreba za elm327 sacuvana stranica
  7. @horvat meni treba za vag com/kkl interfejs, ili su ti drajveri za elm327 i kkl?
  8. @neshaoct Imas li ideje sta bi mogao biti uzrok? Koje tacno odavde drajvere da instaliram?
  9. Isit je Windows 7, net framework instaliran i u device manager nema problema. drajvere sam sve moguce isprobavao
  10. Pozdrav ljudi, imam problem sa multiecuscan programom, zamenio sam hard na laptopu i instalirao nov windoms i regularno instalirao program. Kada se povezem na automobil kaze mi da nije dobro pobezan sa portom ili kablom. Nisam imao probleme na proslom, sve je radilo u fulu. Instalirao sam razne drajvere ali nista ne pomaze, da li mozda neko zna resenje?
  11. Pozdrav ljudi, imam problem sa multiecuscan programom, zamenio sam hard na laptopu i instalirao nov windoms i regularno instalirao program. Kada se povezem na automobil kaze mi da nije dobro pobezan sa portom ili kablom. Nisam imao probleme na proslom, sve je radilo u fulu. Instalirao sam razne drajvere ali nista ne pomaze, da li mozda neko zna resenje?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...