Jump to content
FAS Euroauto Goran

Wllada

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Wllada

 • Rank
  Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nije bilo nikakvih šumova ni nepravilnosti u radu. Jednostavno je odjednom prestalo da radi- ne radi nijedan zvučnik, ne čuje se nikakav zvuk. Isto se desilo pre 2 meseca ali je "sam od sebe" proradio u toku vožnje. Proverio sam osigurače - svi su ispravni. Inače BOSE pojačalo je u prtljažniku, tačnije u ležištu koje je fabrički i predviđeno - u rezervnom točku. Spolja izgleda savršeno, nema ni prašine na njemu. Naravno nisam otvarao pa ne znam kakvo je stanje unutar pojačala. Već sam video ovo. U svakom slučaju, ja sigurno neću pokušavati da pojačam taj konektor. Nemam pojma o tome, a uveliko se raspitujem kod električara koji bi možda to znao da reši. E... samo da dođem na red kod njega...
 2. Ne, nije pritisnut MUTE. Proverio sam i to - isključio pa uključio i preko volana i direktno na uređaju.
 3. Pozdrav svima. Novi vlasnik Lancia Delta 1.4 Tjet (2009). Da ne gnjavim previše, (družićemo se i ubuduće, a tada ćemo pričati više) pojavio se problem sa zvukom. Do sada je sve funkcionisalo kako treba. Auto ima BOSE pojačalo i zvučnike, navigaciju... (sve je fabrički ugrađeno). Od pre par dana nemam apsolutno nikakav zvuk na zvučnicima (radio, CD, navigacija...). Sve ostalo funkcioniše ( navigacija radi, radio stanice se menjaju bez problema, ispisuje nazive stanica na displeju, isto i CD ispisuje sve nazive foldera i pesama) ali ZVUKA NEMA! Svejedno je da li se komande zadaju na volanu ili direktno preko tastera na uređaju, ponaša se isto. Pokušao sam resetovanje preko tastera, ali se ništa nije desilo. Sve ovo se desilo pre oko 2 meseca, potrajalo je nekoliko dana i "iz čista mira" odjednom u toku vožnje proradilo. Neko od vas sigurno ima ideju... šta preduzeti i kako rešiti problem? Hvala unapred.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...