Jump to content
FAS Goran

miki_ni

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About miki_ni

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Nis

Previous Fields

  • Garage
    Opel Meriva
  1. Da lak je. Boga mi treci sloj sam bas nalio. Nije se razlivalo. Vec kod prvog sloja javio se ovaj efekat. Ali rekoh ajde mozda se posle sa druga dva ujednaci. Mlaznica bas u sirinu rasprskava. Lak je onaj colormatik 1k koji sam pomenuo. Ostao mi je jos malo. Mozda bi imalo da se nanese tanak sloj. Verovatno da sam naprskavao.
  2. Posle tri sloja laka dobio sam blago hrapavu povrsinu bez slaja. Zasto? Da li to treba sad da se polira?
  3. Mogu li sa onim lakom sto sam naveo? I mogu li cepove farbati sa ovom istom bojom za felne? Ma nisi udavio. Bolje pitati pre rada, nego se praviti pametan. Jos kad ima ko da objasni. Ne rece mi samo moze li sa ovim lakom sto sam naveo? I mogu li se cepovi farbati istom ovom bojom za felne?
  4. Pozz. Divan tutorijal sa pocetka. Odavno se spremam da i ja krenem u rad, i evo dosao je i taj trenutak. Poceo sam vec sa smirglanjem. Imam samo par nedoumica. Kada se zavrsi treci sloj farbanja, koliko treba cekati da se nanese lak? Mislio sam da treba sacekati da se dobro osusi, ali ovde, cini mi se, neko rece da samo treba 15 min?! Koliko treba otplilike izmedju dva sloja laka? Sad je napolju temp. iznad 20 stepeni. Neko je vec postavio pitanje u vezi farbanja cepova, ali nisam nasao odgovor. Da li je moguce plasticne cepove farbati ovom i istom bojom Dupli Color za felne? Nasao sam lak ColorMatic 1K Bezbojni lak u spreju. Da li je to dobro resenje, posto nije od istog proizvodjaca kao boja? Unapred hvala na odgovorima.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...