Jump to content
FAS Goran

BeX

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

  1. Hm, drugari, pozdrav, evo da ja obnovim temu o kojoj ste pisali koliko vidim jako davno.. Imam fiat stila 3v 1.9 mjet 2005 god. 103kw 140hp. Imao fabricku navigaciju na njega i imam onaj njegov fabricki vufer pozadi, radilo je sve to u fulu, MF volan sa 11 dugmica radile su i komande sve kako treba. Onda sam resio da sa ali expresa(poslacu vam link od multimedije na kraju poruke da vidite o cemu se radi) kupim pomenutu multimediju, android, ubacio nju, neki "majstori" mi to povezivali, sa rikverc kamerom, uspeli su nekako, multimedija radi, kamera radi, zvucnici rade, sad imam problem sa vuferom. Vufer se cuje, ali tipa kao zvucnik, cuje se da je "ziv" ali nema basa uopste, treba tu ocigledno jos nesto da se poveze, doda, da bi to radilo i sljakalo kako treba i kako je bilo. Jedno od pitanja je to, pomozite mi, sta, kako. gde koju zicu jos da vezem, jel treba tu 2 pobude, sta kako, nisam vest, a nisu ni ovi majstori kod mene po Krusevcu? Ukoliko budem resio, docicu u BG kod nekog od vas da mi poveze to jer ovde slaba vajda od ovih mojih.. Ajde da kazem da je je to sporedni problem za ovu temu.. Usput i to mi treba. Druga stvar je taj MF volan, pogledajte multimediju, link cu ostaviti, da li je moguce na nju da se povezu komande sa tog volana, navodno u opisu multimedije stoji da multimedija podrzava povezivanje komande volana.. Ukoliko u fiat stila to moze bilo bi super, mada vidim da vi ovde mozete i krila da ugradite u auto pa verujem da to sve moze Nisam siguran da li stilo ima taj CAN, tu stvar koju ni ne znam kako se zove koji moze da se veze sa ovom medijom ili to mora da se kupi pa tek onda da se poveze? Ukoliko treba da se dokupi to, bio bih zahvalan da mi recimo posaljete ovde link od toga sa alija ili ako neko od vas ima da uzmem to i da povezem... Hvala najlepse na odgovorima ako ih bude, a evo linka od moje nove android multimedije: https://www.aliexpress.com/item/32946430734.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.186d2e0eEzXCR5 Ova sa 1gb rama i 16gb interne memorije, sa rikverc kamerom, nju sam uzeo. P.S. Hvala Ivanu koji mi je pomogao oko ovog u PM, ali evo da otvorim i temu pa da vidim moze li neko to i preko kamere zajedno sa mnom da odradi ako bude trebalo, jer nisam nesto puno upoznat oko tih stvari. Jer verujem da mi ostalo jos mozda jedna zica koja treba negde da se poveze i to je to. :/
  2. E ovako, treba mi pomoc. Uzeo sam android multimediju za fiat stila, u njega imam i onaj njegov fabricki vufer. Multimedija je povezana sve radi sem vufera, zvuk se cuje ali vufer ne radi. U Stilu sam pre toga imao njegovu fabricku multimediju. Sto se tice vezivanja, zuti dzek koji je stajao tamo sam isekao i tu braon zicu koja je isla u taj dzek sam vezao na kontakt, zvuk sam dobio ali vufer i dalje ne radi. Sta treba tu jos da se poveze da bi to radilo, ako neko zna neka pomogne bio bih mu veoma zahvalan.. Hvala vam unapred, zivi bili.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...