Jump to content
FAS Euroauto Goran

ivanpetar42

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Hvala Bane/neshtry na informacijama.. Odvezao bih auto malo na neko detaljniji pregled pa ako mozete da mi preporucite neki servis/majstora za Fiata , a da je na teriotiriji Beograda a da opet nije neki derač.. Hvala unapred
  2. Skoro sam kupio Punta Eva koji mi ji prilicna nepoznanica pa sam hteo da saznam neke stv ri. @uneti VIN u ePer.@..Sta znaci uneti VIN u ePer..
  3. Potrebne su mi neke osnovne informacije o autu. Kupio sam skoro Grande Punta Eva 1.3 mjt 62 kW pa ako mozete da mi kazete da li je to euro 4 ili euro 5 motor, Sta znaci to sto ima lanac,da li se taj lanac menja ili ne u smislu velikog servisa. Da li ima DPF i EGR. Isto tako ,da mi preporucite nekog dobrog majstora za FIAT al da nije derac koze.. toliko za sad.. hvala unapred
  4. Da li neko moze da mi pomogne .Vlasnik sam Grande punta Evo1.3. multjet 2010, i imam problem sa blue me /usb portom koji mi nije u funkciji. Kilometraza na autu mi blinka, a koliko sam uspeo da saznam to je jedan od pokazatelja da Blue me nije u funkciji. Ako neko ima iskustva sa ovim i ako moze da me uputi kako da resim navedeni problem ( na neki pouzdani servis,.. majstora.. koji ne deru kozu sa ledja)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...