Jump to content
FAS Goran

Karaburac

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About Karaburac

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 10/21/1994

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd, Karaburma

Previous Fields

  • Garage
    Alfa 147 JTDm, Peugeot 308 1.6 hdi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Da vam predstavim svoj auto kojeg sam uzeo pre 2 nedelje, uzeo sam je sa 164.000 km sad trenutno ima 165.500 isao malo do Zlatibora i BG gradska voznja. Ukratko uzeo sam od ljudi koju si fanovi Alfe i sada voze Guiliettu Quadriofiglio Verde Istorija auta je da su oni uzeli od "prijatelja" iz Rome i da je kod njih je vec par godina. Naravno imam fakturu valjda od kupovine i neke papire te Italijanske i naravno celu servisnu knjizicu od prvog kilometra pa do sad (da li je prava kilometraza ne znam) Ukratko neke stvari o autu: 2008 godiste 1.9 JTDm 120ks, zimski set 16' sa 205/55 gumama Davanti (mogu reci fina guma nisam je nesto previse testirao) letnji set 17' 215/45 Tigar UHP, 2 kljuca i ostalo sve fabrika trenutno. Moji su utisci za ovaj auto prebrutalni auto je izuzetno tacan u voznji, bukvalno svaku krivinu ili ostriju voznju kao da imam tu neku kontrolu auta maksimalno mogucu. Sto se tice motora fino ubrzanje i preticanja po magistrali su lagana. Moji neki planovi oko sredjivanja auta su: Komplet led osvetljenje na prolece poliranje i zastita voskom ili keramikom Razmisljam se: Motor samo cipovanje stage 1 Da stavim android multimediju Imam u drugom autu (sad caletovom) aktivan vufer mozda prebacim taj ili kupim drugi Video bih da toniram stakla ali moram da vidim koliko izadje to para na kraju kada se pojure svi oni potrebni papiri... To mi je trenutno sad u glavi ovo je par slika koje imam iskreno nisam ni stigao lepo da ga operem jos
  2. Zdravo svima, zovem se Ognjen iz Beograda sam tačnije Karaburma. Rešio sam da probam malo italijansku auto-industriju pa sam uzeo sebi Alfu 147 jtdm 2008 god. Predstavicu auto detaljnije sa slikama tako i blagim sredjivanjem koje planiram.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...