Jump to content
FAS Goran

East

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About East

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Garage
    punto mk2 a
  1. Meni gorivo nije skupo, uvek sipam za 1000 din. al tolko i vozim, ranije 3000 km mesecno a sad jedva 1000, jbg!
  2. Ja sam pokusao i uspeo sam, i evo kako je ispalo, alarm i kljucevi uradjeni pre godinu dana i rade besprekorno, samim tim ja sam imao vec dva kljuca i kod karticu uz auto i samo sam fabricke kljuceve tj maceve ugradio u one nove kljuceve i kod i to je to evo slika i naravno stiker abarth od druga gusara
  3. Aj i ja da kazem neku rec o siberu, kad sam kupio punta siber me prakticno odusevio, zasto, e sad cu da vam objasnim, kad je onako malo vrucina ti lepo iskipas siber a i puntic izgleda mocno, kad pada kisa a ti pogledas u nebo vidis kapljice i kad ubzavas one lete na sve strane, a isto tako i sneg, kad je mrak a vozis u gradu tj tamo gde ima ulicnih svetiljki eto opet radosti, a kad je jako sunce ti lepo navuces onu zastiti i nista ne vidis kao i da nemas siber, uglavnom bolje ga imati nego nemati, uostalom ja sam rasturao nebo na punticu i primetio sam da siber ima odliv vode preko creva koja idu u stubove i posle izlaze negde dole tako da verujem da fabricki siber na puntu mk2 ne moze da pusti vodu unitra ako je sve ok, toliko od mene, predstavicu punta pa ce te videti, pozz!
  4. Apsolutno se slazem, jednom dok sam probao rad kocnica nosio sam pocepane patike i igrom slucaja probao sam kocnice pred ulazak u garazu, sreca je da su vrata bila otvorena jer kad sam pokusao da zakocim patika se podvukla ispod papucice kocnice i zamalo da napravim drugi ulaz u garazu a papuce su isto tako opasne, ko zna sta se sve moze desiti!
  5. Na mom kljucu je bas lako ispao, pokusaj lagano nekom iglicom ako uspes inace on sa donje strane ima neki namotaj a sve je to spakovano u nekom staklicu slucnu epruveti!
  6. E ovako ces to da uradis, skalperom lagano seci po rubu onu plavu plastiku i lagano je odvoji od kljuca, kad je otvoris veoma je lepljivo zbog nekog lepka, onda ces videti da unutra ima jedna crna plastika koja drzi mac i kod, prvo izvadi kod lagano a mac mozes da zagejes necim i da izvuces napolju i to je to, evo kako izgleda rasturen kljuc, pozz!
  7. jel ima il nema stikera, narucio bih 8 kom, onaj prvi abarth sa zastavom 4 kom precnika 57mm i 4 kom 14mm sa belom pozadinom!
  8. Pozz, kad smo vec kod elekronike da li moze da se uradi nesto ovako:

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...