Jump to content
FAS Goran

PMilan

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by PMilan

  1. Evo update vezano za gore postavljenog Brava. Tog dana kada sam postavio oglas ovde pozvao sam prodavca. Komentar da je auto u super stanju, skoro pa perfektan (kalsicna prica prodavaca). Servisna istorija ne postoji jer je navodno servisna knjizica ukradena iz auta u procesu carinjenja ali auto je full nigde nista mu ne fali, nema korozije, veliki servis uradjen pre 20-ak k km. Na moje pitanje da li moze da mi posalje broj sasije odgovor je bio naravno samo da se vratim sa mora, podseti me u ponedeljak, u ponedeljak ne salje broj sasije jer je trenutno u putu sa mora kuci, podseti me u utorak. Ja evo jutros da ga podsetim medjutim auto prodat navodno za 3800. Obzirom da mi ne gori za auto i da u ovoj situaciji ocigledno nije sve nacistije nisam se usudjivao da krenem na put od 4.5h u jednom pravcu bez prethodne detaljne provere.
  2. http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/18577140/fiat-bravo Sta mislite o ovom, juce se pojavio na oglasima? Sa slika bih rekao da jako dobro izgleda, odmah sto se vidi da su gume za zamenu, slikana ima dot '14.
  3. Poenta mog pitanja je da se spakuje daljinsko zakljucavanje u skakavac. Sve afther market varijante dolaze sa priveskom koji se kaci na kljuc. Ja bih, ako je moguce, original Fiat/AR skakavac sa funkcijom daljinskog.
  4. Da li je moguca transplatacija daljinskog zakljucavanja sa Grande Punta, 500(L) ili mozda cak sa Stila kako bi se dobio skakavac kljuc sa funkciom daljinskog zakljucavanja?
  5. Na oglasu kod nas 167k km http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/17036630/seat-leon-m-e-t-a-n
  6. Kupujem alu felne za Zastavu 10. 15 4x98. Hocu da uzmem sto laksi model pa ako je neko istrazivao na ovu temu saveti su dobrodosli, jos bolje, ako neko ima neke ligh tockove da proda [emoji3]
  7. Kako vam ovaj izgleda? http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/16552109/fiat-bravo-14-tjet Nisam detaljno gledao, bacih pogled sa telefona na brzinu, cini mi se da je zadnji branik malo van lezista ili nije dobro vracen nakon popravke. I zar nebi trebalo da je sredisni deo sedista iste boje kao i tapacir na vratima? Mozda pakovan enterijer?
  8. Sta konkretno mislite o ovoj? I ako je neko u mogucnosti da proveri nestio vezano za ovaj auto, broj sasije je u oglasu... http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/16421363/lancia-delta-14-multi-air-bose
  9. Izvini za PS, bice ubuduce. Gledam celu klasu pa sta dobro naleti. Ovo sam vise stavio da ako neki potencijalni kupac naleti ne nasedne na podatke koje prodavac prikazuje.
  10. http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/14848401/alfa-romeo-giulietta-turbo Ova je negde oko 250k km.
  11. http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/14491897/alfa-romeo-giulietta-14-turbo-ch Jel mozda gledao neko ovu Alfu? Meni sve nesto u glavi kao da sam je nekada ranije video na oglasu sa IT tablama i tada je bila 'u dolasku'. Provera po tablicama je bila 240+k km.
  12. Za ove pare se moze naci Delta sa ostimotorom i mnogo boljom opremom. A plus sto je licno meni Delta lepsi auto. Eto, jedan od razloga zasto ga niko do sada nije pogledao.. Sent from my E5603 using Tapatalk
  13. Isao sam da gledam sivog Brava sto sam kacio par postova iznad. Auto je uvezen iz Italije. U Kompresoru su mi rekli da nema nijedan zapis kroz ovlascene servise. Po registraciji auto je imao tehnicki 31.01.2019-e sa 103k km. Enterijer je ok, volan pohaban poprilicno, rucica menjaca isto i sama glava (deo koji se hvata rukom) rucice jako labava, ima luft i pomera se par mm. Malo izgrebana centralna konzola, ostatak enterijera je ok. Zadnja leva vrata ne mogu da se otvore sa spoljne strane. P/D felna poprilicno izgrebana, ostale tri ok, sa manjim ogrebotinama. Prednji diskovi za obradu i plocice za zamenu. Zadnji su ok. Ima minimalan luft negde u upravljacu. Prilikom minimalnog cimanja volana levo desno cuje se da cuka. Gume su ok iz 2016-e godine. Koliko sam gledao po oglasima slike generalno im je losa koza na volanu i rucici i jako brzo propadaju. E da, turbina kada se zavrti je nekako bucna, kao da je JTD. Ne zn jel to normalno ili ne. Na kraju se nismo dogovorili oko cene. Sent from my E5603 using Tapatalk
  14. http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/14466749/seat-leon-20-b-turbo Auto je presao bar 250k km, trulo p/d krilo, gume za bacanje, felne izgrebane, kocnica nema, motor malo zamascen, mislim da dihtung glave pusta.
  15. Jel moze neko nesto da mi proveri za ovaj br sasije ZFA19800004083684, auto mi nije bas blizu a ne bih bez veze da zapucam 300km..
  16. U smislu da nije previse kratak sedalni deo pa da kraj sedalnog dela bude blize kukovima nego karlici. Vozio sam novu Corsu i kod nje je toliko kratak sedalni deo da iritira u voznji.
  17. Da se to proveriti... Kakvabsu mu ova sedista, jesu udobna? Cini mi se da im je malo kratak sedalni deo...
  18. Kako vam se ovaj cini? http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/14537297/fiat-bravo
  19. To vec ima smisla, ukupna potrosnja oko 10l je vec realna. Ovaj sa 8l plina u gradu bas preteruje. Cak ni 11l benzina za BG guzve sa klimom nije mnogo. Sent from my E5603 using Tapatalk
  20. I mene interesuje ta gradska voznja sa potrosnjom od 8l Sent from my E5603 using Tapatalk
  21. Da se i ja prikljucim temi u razmatranje za sledeci auto usla je i Delta i to iskljucivo sa 1.4 t-jet motorom. Pre svega interesuje me na sta obatiti paznju prilikom kupovine, neki karakteristicni problemi ovog motora i tsl... Trenutno ih nema mnogo kod nas na oglasima. Sta mislite o ova dva konkretna modela, jel ih neko mozda gledao? http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/14227600/lancia-delta-mob0655555558 http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/14379880/lancia-delta-14 Sent from my E5603 using Tapatalk
  22. Pizdrav svima, Ja sam Milan, iz Beograda. U planu je kupovina novog polovnog auta pa sam ovde da malo razmenimo iskustva.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...