Jump to content
FAS Goran

Marvin

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Marvin

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Možda sam bio nejasan, logično je da motor ne radi sada kako bi trebao jer je veći turbo, da bi išao treba odgovarajuća mapa i mozda jos po nešto...map senzor od 2.4 ali od jtdm jer je za 1.9 i 2.4 jtd isti, dizne od 2.4 i pumpa....nije meni ovo novost samo me interesuje ko bi mogao to korektno da mapira Jesam drug odgledao sam, imam gsxr 1000 za iživljavanje, hteo bih da imam nekih 160-170 ks sa lepo linearno raspoređenom snagom do 4000-5000 obrtaja i da je potegnem nekad i nekad, nisam mislio da pravim od babe devojku a čuo sam se već sa momcima iz Novaspeed, zvuči da znaju posao.
  2. Ima li neko kontakt da popričam i sa njim posto ću i sa momcima iz novaspeed da se cujem. Video sam negde u prethodnim postovima da je momak radio na Stilu slične stvari ali ne mogu da se setim ko mu je radio remap, Hvala na odgovorima svaka informacija je dobrodošla !
  3. Pozdrav kolege treba mi savet ko može najbolje da ispegla moju alfu?? U pitanju je 1.9 jtd 8v sa turbom od 2.4jtd i izvadjenim katalizatorom, ja sam stavio turbinu sa drugarom koji je automehaničar uz sve dodatne prepravke oko izduva, creva itd.. ne znam da li je auto bio čipovan pre ove intervencije,ovaj novi turbo koji je tek remontovan nije dao neke rezultate pa predpostavljam da mu je potrebno ubacivanje odgovarajuće mape, ima li neko ko je slično radio i kome je poverio taj posao? Hvala unapred

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...