Jump to content
FAS Goran

NenadM

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About NenadM

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ne znam za to sto si ti probao, ali auto u leru radi savrseno mirno, osim ako ukljucis klimu.
  2. Nisam ni znao da ima plivajuci zamajac kad sam ga kupovao.
  3. Zamajac toliko kosta, neki "reparirani original". Ostavio sam im avans da bi porucili, mislim da sad nema nazad.
  4. Odvezao jutros auto u AK Kompresor da zamene kvacilo kad ono djavola, otisao i plivajuci zamajac, koji tek porucuju pa stize za 7 do 10 dana. Jos 70.000 dinara troska.
  5. Aj da probamo i tako, samo da resim neke stvari oko auta.
  6. Mozda ovo za verziju 5.3 treba da promenim u nesto drugo, npr 5.4, ali ne znam koju verziju ja imam.
  7. Fles sam format fat32 i stavio fajlove na njega. Inf fajl je kako si rekao. P.s. Blue&me je izgleda napravio neke foldere na flesu. Jedino sto nemam USB sa tako malo memorije. Ovaj moj je 32GB.
  8. Probao sam ovo i kad ubacim USB na displeju ispise poruku: USB DATA CONFIGURATION ERROR ili tako nekako, I naravno, nista se ne desi posle toga. Ima li neko ideju?
  9. Definitivno ne postoji to sport dugme u mom automobilu.
  10. Koliko znam, ne postoji kod mene "sport mod". A start & stop koristim kako kad. Na primer kad je kolona koja se sporo krece i svako malo ide kreni/stani, onda ga iskljucim. A kad vozim kroz delove grada gde su na semaforima veliki intervali cekanja, tu ukljucim.
  11. Koliko sam shvatio, problem su uzbrdice, tu odmah krene da srče gorivo. Na ravnim deonicama sa pravovremenim šaltanjem u više prenose, potrošnja je znatno manja, ali prosek je 9L ako pažljivije vozim, 10L ako se opustim. I na kretanju povuče dosta goriva.
  12. Hvala svima na podrsci i lepim recima. Auto se u leru umiri i radi tako da sam u pocetku par puta pomislio da se ugasio, ali u voznji se ponekad oseti neka vibracija. Bio sam u AK Kompresor, kazu neki nosac motora treba da se zameni, silent blokovi i da je kvacilo pri kraju. Narucili su sve to, pa ce jedan dan od nedelje da mi zamene. SVe ostalo je kazu OK. Automatsko paralelno parkiranje radi sasvim lepo, probao sam par puta i svaki put je bilo uspesno. Sto se tice potrosnje, po gradu 9 ili 10 litara, zavisi kako ga vozim. Na otvorenom u sestoj brzini je potrosnja smesno mala. NA gasu je auto odzivan bas kao sto se ocekuje. Navigacija je iz 2011 godine i neupotrebljiva je za gradove po Srbiji, samo putevi viseg ranga postoje. Kazu da i novija, 2015god, nije nista bolja. Nakon 2015 nisu ni radili mape za tu navigaciju.
  13. Pozdrav svima. Ja sam Nenad iz Beograda. Programer, ribolovac i svasta nesto jos

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...