Jump to content
FAS Goran

dnozna

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

  1. Bio sam na dijagnostici i kaže majstor da je protokomer ispravan, i da dizne imaju dobre parametre (tako nešto) E onda ja tražio da mi proba zamenuti drugi polovan protokomer od Lybre i on to uradio i naravno isti simptomi. Kad sam ga pitao šta je kaže turbina‚ baca ulje i nema dobru kompresiju ... Usput zatvoren je EGR ventil, kad se otvori nema vibracija na leru ali loše vuče i ima knedle. Generalno u NS nisam još bio kod poverljivog majstora za JTD motore.
  2. Pozdrav svim članovima !

  3. Da li Lybra 1.9 JTD treba da ima pojačan ler kad se tek upali hladan auto - zimi ? Moja na leru radi na nekih 800 obrtaja i kad je hladna i kad se ugreje, i normalno trese se volan. Čim krenem prestane, e sad dok se kreće auto ako stisnem kvačilo ler gas je oko 900 obrtaja i ne trese, a kad stanem spusti na 800 i trese. Usput preko 2000 obrtaja kad je hladan jako je bučan motor. Da li su u pitanju nosači motora ili nešto drugo?
  4. Puno hvala na ovom opisu, inače sam se ne bih nikada upustio u tako nešto. Imao sam isti problem kao i ti, i odradio, ali postavljanje one osovinice (preseka 1,4 mm) je prava umetnost. Prvo sam je postavio dalje, a zatim preblizu pa ne vrti koči. Nadam se da će se vremenom razraditi, inače moram ponoviti postupak . Najbitnije je da instrument tablu nije uopšte komplikovano rastaviti ...
  5. Nisam uspeo, Prvo sam utvrdio da ni na jednoj nema napona, odnosno na dve ima samo 1.5 V. Probao sam na sve zice spojiti sve moguce kombinacije, ali nista. Odnosno na displeju nista ne pise a onda sam za svaki spoj probavao pritisnuti CD dugme, ali ne reaguje. Ne znam kad uopste ispice taj AUX na displeju? Sad trazim nekoga sa iskustvom da izvucem ceo radio iz table pa probam direktno spojiti. Nervira me cinjenica da mnogo losiji automobili istog godista imaju nirmalan otvor, pa lepo ubacis Radio sa USB prikljuckom.
  6. Karlo Je u pravu ima Lybru sa navigacijom i ne odgovaraju opisane seme na linkovima jer se tamo opisuju Lybre bez navigacije. Treba samo informacija koje dve zice spojiti na onom unilink kabelu ili sta vec da bi prihvatio signal iz MP3. A nije za isprobavanje da se ne bi spojilo sa +12V i izbio problem. Na te iste kablove se spaja loudlink znaci moze samo kad bi neko dao semu ili informaciju, koja je jeftinija Do tada
  7. Pozdrav svima. Imam lybru 1.9 JTD karavan, i zainteresovao sam se za ovu MP3 varijantu posto mi CD ne radi. Raskopao sam sve ispod volana i ne mogu da nadjem tu racvu DIN 8. Da li je moguce da ona ne postoji kod Lybri sa navigacijom ? A nazad u gepeku imam unilink kabel sa dva cinca. Cincevi su za levi i desni signal. Ali problem je koja dva kontakta na unilinku prespojiti ?? Odnosno kako ga pokrenuti ?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...