Jump to content
FAS Goran

Milan1979

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About Milan1979

  • Rank
    Il Nuovo

Previous Fields

  • Garage
    Fiat bravo 1.2 16V

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ja godinama nisam prolazio kroz Makedoniju, pa ne mogu da uporedim, hteo sam da istaknem da ko ide na tu stranu Grcke, nema razloga da izbegava put kroz Bugarsku.
  2. Sto se tice puta kroz Bugarsku, nije tacna informacija o stalnim ogranicenjima kao sto je neko spomenuo. Do Sofije imate dva mesta gde je ogranicenje 50km/h, jasno su obelezena mesta znakom za radar, na prvom mestu uvek stoji patrola, na drugom ne. Ostatak puta do Sofije se bez problema vozi 100km/h iako je ogranicenje od 70 do 90. Ogranicenje na autoputu pre tunela nije problem, smanjis na 100 i prolazis. Autoput posle Sofije je oko 100km, posle toga je dobra magistrala. Iz Pirota sam i bas cesto idem do Sofije, a pre nedelju dana sam preko Bugarske i stig'o do Grcke. Putevi kroz Bugarsku su bolji od nasih, gorivo dosta jeftinije.
  3. Pozdrav, da li i dalje imaš instrument tablu i armaturu?
  4. Pozdrav, da li su felne i dalje aktuelne i da li ima promene u ceni?
  5. Pozdrav, da li možeš da staviš neku sliku automobila (imaš bravo?) sa ovim felnama.
  6. Pozdrav, da li su potrebne prepravke da bi se projektori ugradili na bravo? Pročitah u tvom predstavljanju automobila da si kupio i farove od Maree, da li su, generalno, bolji od projektora?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...