Jump to content
FAS Goran

Petronije

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Petronije

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Kao što rekoh greška u postovanju. Evo ilnka gde je primarno postavljeno https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/71690-popravka-podiza%C4%8Da-prozora-grande-punto/ Postavljam pitanja kada treba uslugu da obavi neko ko je stručan da uradi nešto i tu je da odgovori ako hoće da radi, to je valjda normalno a za sve ostalo pročitam informišem se i ne uzimam stvari i usluge koje mi ne odgovarju po kvalitetu ili po ceni. A to da nema garancije ili kvaliteta kod drugih majstora ili hirurga malo čudno razmišlanje ali ako ti tako kažeš. I to da majstori oće da prevre ne znam odakle ti to . Niko nije spomonjao kvalitet tvoje usluge samo cenu koju si ponudio za traženu uslugu. Šta je tebi čoveče rekao si cenu ja pitao za šta ,otišao dalje i našao isti kvalitet za manje para. Opusti se i radi dalje po svojim cenama ,ja bi ovo završio ako nemaš ništa protiv samo sam hteo da pomognem ljudima sa foruma da malo pogledaju ponudu po gradu .
  2. Kao što rekoh ja sam otvorio posebnu temu ,odvojeno od komentara za popust a kako se ona zajedno našla ovde nemam pojma . Greška valjda
  3. @Markobgd najpre tebi da odgovorim moj post je išao kao odvojen topic ili kako već, U njegovoj reklami je bila primedba za popust " Samo bi popust trebalo da bude 15% kao na forumu , a ne evo ti 10% da ti učinim" , a iskustvo sa serviserima sam stavio u odvojen topic Grande punto popravka podizača , će valjda admin ili ko već da prebaci gde treba. A ako je drskost da podeliš svoje iskustvo sa određenim servisom neka bude . A gospodin @ivan-bgd može da koristi kakve god želi opise (drskost i bezobrazluk kad čoveka normalno pitaš ) ja sam opisao svoje iskustvo i da bi najverovatnije došao kod njega iako mi se učinillo skupo u prvom momentu pa sam rešio da pogledem još negde i otkud ta količina sujete pa nisi @ivan-bgd raketni naučnik ili hirurg (koje isto možeš da menjaš ako ti nedaj bože zatrebaju ili ti se učine preskupim) ti si čoveče majstor i popravljaš prozore uz dužno poštovanje . Rekao si cenu a ja pitao šta ima da se radi za 3000din. ili možda gospodine majstore koji radi 25 god ne sme da se pita šta ću dobiti za svoj novac. MIslim da su i veći servisi od tvog imali primedbe pa su se ljubazno zahvalili i ispravili grešku, ali tako je danas u zemlji Srbji nesmeš majstora ni da pitaš šta radi i koliko bi to koštalo , naše je da platimo majstori će uraditi šta i kako žele. I neka admin prebaci sve ovo u pravu temu . I još nešto ko bre nema para daj odma 5 poravki podizača ili nijednu.
  4. Samo bi popust trebalo da bude 15% kao na forumu , a ne evo ti 10% da ti učinim. Moje iskustvo sa partnerom kluba,konkretno Tehnomehanika NBGD. Svratio do majstora ,zadnji prozor pukla sajla suvozečev radi na dugme ali nešto bučno. Majstore koliko : "pa ovo pozadi je sajla nemoram ni da gledam odradim 10 dnevo to je 3000 d. ,ovo napred najverovatnije spala "sisica" to je 1500d. ako nije nešto ozbiljnije. Jel dajete popust za članove kluba, " paaa daa 10% (iako stoji 15%) na forumu. Pozovemo Nešu da mu kaže da sam "član" jer sam uplatio članarinu i onda važi ali 10%. Mislim malo me šiša ali i onako nemam dovoljno keša kod sebe pa ću doći kasnije.
  5. U vezi sa servisima , moje iskustvo sa Fiat servisom "Goran" kada sam uzimao mog GrandeA dijagnostika i kompletan pregled auta bez dinara (naravno da sam častio majstora). Nakon toga na prijemu detaljno objašnjeno šta i kada mora ili bi trebalo da se menja i koliko bi koštalo. Sve pohvale za pristup i uslugu.
  6. "To sa papucicama kod grande punta nije merodavno za ocenu kilometraze, ta guma je zivi krs... Meni su se izlizale posle nekoliko meseci a kupio sam nov auto, i drugi set mi se izlizao pa sam stavio aluminijumske na kraju (nije se izlizao) Inace, imas na oglasima za prodaju automobila na forumu grande punta 1.3 mjet mislim, kolega forumas Petza prodaje svog koji je i predstavljen, mozda ne bi bilo lose da i njega uzmes u razmatranje..." Auto dobro izgleda a ima i dobru cenu , ali ja tražim nešto sa 5 vrata. Hvala na predlogu.
  7. Hvala ljudi,brzi ste. Za papučice sam video ali računam pošten čovek ne ulepšava ga za prodaju mada me je malo zabrinulo. Nego pitannje je bili više da li neko možda zna auto od ranije jer je prvi vlasnik iz Bgd. Palilula čini mi se. Dok ga ne vidim uživo ništa.
  8. Pozdrav svima na forumu. Zapao mi je za oko Grande punto 1.3 jtd 2008 g. lepo izleda na slikama ,drugi vlasnik itd. Ako neko zna auto koristile bi dodatne informacije. Auto je na ovom linku http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7705149/fiat-grande-punto

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...