Jump to content
FAS Goran

M

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by M

  1. Potreban mi je savet od forumasa za nekog dobrog majstora u Nišu, kako bih oterao auto i skinuo klapne sa usisa na Fiatu. Da li je neko imao iskustva stim, i eventualno cena?
  2. Pozdrav, Imam Fiat Bravo 1.9 16v 150 ks 2007 godiste. Potreban mi je savet od forumasa za nekog dobrog majstora u Nisu, kako bih oterao auto i skinuo klapne sa usisa. Nasao sam koja mi je grana, plasticna sa motorom odozdo. Vec sam narucio čepove, koji su stigli samo trebam naci ko bi to uradio. Da li je neko to vec radio u Nisu, i kakva su iskustva/cena?
  3. @underground79 Hvala na savetima. To je naredni korak svakako. Pa videcu sta i kako. Stavio na dijagnostiku i izbacilo log. Nadam se da je do nekog creva samo
  4. Moze neki savet za mene? Imam Fiat Bravo II 2007 1.9 150Ks Cipovao sam auto pre nekih 40.000 km. Deaktiviran EGR i fizicki zapusen debelim plocicama sa obe strane. Auto je radio besprekorno, maksimalno ulazem u auto ali tako se i vozi. Skoro dok sam vozio auto, pri vecoj brzini od 120 i preko 3500 obrtaja, mozda je cak i 4000 auto izbacio gresku check engine i ubacio auto u safe mod. Nakon toga sam sam resetovao gresku, i odradio servis. Zamena filtera i ulja. Stavio sam auto na dijagnostiku i proverio dizne. Jedna je bila 3.3 u plusu. Poslao sam sve 4 dizne kod Gogica i reparirao ih. Map sensor sam cistio pre par meseci (prvi put). Uzeo sam juce auto, i opet mi se upalio check engine. Pri istoj brzini i istom broju obrtaja. Greska koju mi pokazao obd onaj preko blututa proslog puta je "" P0237 - Powertrain. Turbo/Super Charger Boost Sensor "A" Circuit Low "" ovog puta nemam cime da iscitam. Jel imate neki savet sta bi trebalo prvo da se proveri, pre neke vece dubioze? Ili koje parametre bih trebao da pogledam kad ga ubodem na dijagnostiku *fiat multiecuscan*
  5. Ja sam danas skinuo sa fiat bravo 2007, na istom mestu se nalazi. Pomogla mi je ona slika, da se plasticni deo vuce ka motoru. Inace drzi se na jednom srafu i onim zabicama. Filter sam pokusao da ocistim, usisam, cak i kompresorom da produvam ali bezuspesno. Narucio sam neki Valeo sa ugljem nabavna cena nesto ispod 700din.
  6. E bas to bih hteo da uradim. Meni se licno svidja. Samo ne znam jel nalepljeno preko originalnih nalepnica ili su one uklonjene? Posto ona na volanu nije ravna.
  7. Pozdrav. Interesuje me da li je neko pokusao da prepakuje fiat znakove sa prednje, zadnje strane i sa volana. Skine, otvori znak i stavi stiker umesto fiat logo npr. Zelim da pronadjem neki Abarth znak i stavim umesto fiatovog. Fabricki su skupi, bar one koje sam nasao po internetu. Prednji i zadnji su oko 60 evra, a za volan nisam ni uspeo da nadjem. Zadnji znak je sa prekidacem i na dodir je kao silikon (stiker), dok prednji kao da ima preko znaka plastiku?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...