Jump to content
FAS Goran

dzekil

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

About dzekil

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    beograd

Previous Fields

  • Garage
    fiat multipla cng

Recent Profile Visitors

628 profile views
  1. Postovanje. Mala pomoc molim vas. Propala mi kocnica,zamenim cilindar kvacila (polovan)....posle 1000km opet mi propadne kocnica. Od istog coveka iz Osecine uzmem drugi polovni cilindar...nisam presao ni 1000 km opet mi propala kocnica. Inace pri zameni oba puta sve je bilo u redu. Zvao sam dva majstora,kazu da ne valja cilindar i da ne moze da bude servo aparat. Ovaj sto mi prodaje delova kaze da nema sanse da su crkla dva cilindra za nepunih 2000 km. I da nesto drugo pravi problem. Majstor kaze da je cilindar kvacila nezavistan i da servo aparat kada crkne kocnica bude samo tvrda,nema sanse da probije cilindar i da zamenom drugog servo aparat opet nekim cudom pojebe cilindar posle odredjene,ne velike,kilometraze. Ako moze mala pomoc molim vas jer se ovo kosi sa svim zakonimq fizike. Pri tome prodavac delova kaze da na theisu jako retko crkava cilindar kvacila. Ulje u cantri je menjano oba puta kada je menjan cilindar i ima konstantan nivo,tj.ne curi nigde.
  2. Upravo mi majstor menja ulje. Puno je nekog peska unutra. Videcemo sta ce biti...
  3. Pa...nikad...a mislim da nikada nije ni menjano. Videcu prvo to da uradim...skro iz sistema da izbacim..posto je jako crno ulje. Ako nije to onda verovatno kocioni cilindar. Barem.mi je tako rekao majstor danas.
  4. Greskom sam.napisao cilindar kvacila. Mislio sam.na kocioni cilindar. Pa ne curi nigde. Cantra je puna ulja. Samo sto ima jednu jedinu cantru...prerpostavljam da mu je to za kocnice i za sve ostalo.
  5. Kao sto vidite u naslovu..pocela je samo odjednom da mi propada kocnica. Ulja u cantri imam. Molim vas pomoc...dal je u pitanju cilindar kvacila ili moze da bude nesto drugo...tipa kociona kljesta ili tako nesto. Juce je nekako i kocio...danas nikako. Propadne skroz...uhvati malo ,ali jako malo.
  6. @Goran Zemun Sto znaci da menjam samo cilindar...ili i druk lezaj? Hvala
  7. Postovanje. Imam problem sa kvacilom,motor je 2.4 jtd 150 hsp. Cim.jzadjem na auto put i vozim konstantno u 5. Ili 6. brzini kvacilo mi zalepi za patos i ne mogu da saltam brzine,nemoguce je ubaciti menjac u bilo koji brzinu. Drukanjem kvacila ono se vrati u normalu i radi perfektno bez ikakve greske. Po gradu se to nikada nije desilo jer se konstantno pritiska kvacilo i menjaju brzine. Ali cim se jzadje na otvoren put...odmah zalepi za patos. Ako neko zna sta bi to moglo da bude ( par drugara mi je reklo ili cilindar ili druk lager) . I ako neko zna kod kog majstora bi mogao da odem da pogleda sta je u pitanju. ( Preporucili su Vladu sa autokomande) Hvala.
  8. Hvala ljudi. Stavio sam novi post. Juce mi neka majmuncinq razbila retrovizor,pa da vidim dal neko zna gde polovan da kupim. A sto se tice lampice...izvalio sam. Upali samo ako se pomera sediste...onda malo rukom sa leve strane stisnem zice i on ugasi. Inace sam odusevljen autom. Isao sam cak u Ukarajinu sa njime
  9. Postovanje. Sinoc mi je nekakav neadentralac nogom razbio retrovizor na thesisu. Prepolovio ga na pola. Gde mogu da nadjem polovni ?
  10. Ispod vozacevog sedista kontakt. Provalio sam tako sto je seo drug da vozi i primakao sediste. Greska se ugasila. Seo ja...greska se upalila. Bingo
  11. Potrosnja cisto gradske voznje mi je 10l. Nadam se da je to ok. Ovo mi je prvi dizel auto . Tako da nemam pojma kako trose...
  12. Posle 10 dana odmah problem na thesiau . Povremeno mi se palila i gasila lampica air beg-a. Sada se upalila i vise se ne gasi. Bode mi oci jako. Ima neko ideju sta da pogledam ili kod koga da odem. Koji majstor radi lancije?
  13. Naravno da nisu. Nego je poslednja slika sa placa,dnevno svetlo i ukljucena pro kamera. Sada sam na brzinu slikao sa obicnom kamerom u hladu sa blicem...zato se cini razlika u boji enterijera. A realna boja je nijansa izmedju ove dve. Jbg...imam neki huawei,izuva kako slika sa pro kamerom.
  14. Malo je prljav spolja jer sam ga pokupio na placu
  15. Postovanje. Danas sam kupio Lanciu Thesis...sa motorom.2.4 jtd. Manuelni menjac,6 brzina. Kilometraza 102000. Za sada nema ni jednu gresku,sve funkcionise,ali znam da sam otvorio vrata pakla

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...