Jump to content
FAS Goran

Горанче

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About Горанче

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

957 profile views
  1. Meni je na zameni sipano malo iznad sredine merice, sad je malo ispod pola. Na tabli pokazuje dve tackice. Dolio sam neki 200 gr. ulja pa cu da vidim da li ce da spusti opet. A od zamene sam presao 4500 km.
  2. Sad sam gledao na radnoj temperaturi izbacuje belu paru na merici i na cepu. I backa ulje na cepu. A na auspuh ne dimi uopste.
  3. Od zamene je presao 4500, ulje je Selenia wr. A po mojoj proceni potrosio je nekih 200 gr. Majstor mi je rekao da negde baca ulje, ali da ne moze da nadje dok ne operem motor odozdo. Ja sad trenutno nemam vremena da to radim. Dolio sa mu malo ulja pa cu da vidim kako se ponasa.
  4. Auto mi ne dimi uopste sem ako malo zapne pri kretanju uzbrdo, ali mi je povukao ulje na merici malo ispod pola. Majstor mi je rekao da negde vlazi ali da ne moze da nadje gde je dok ne operem motor, ako je neko imao slican slucaj da li moze da mi kaze u cemu bi bio problem? U pitanju je Stilo 1.9 JTD. Unapred sam vam zahvalan.
  5. Danas zamenjen senzor na bregastoj. I sada je sve u redu.
  6. Nista ne znam, sutra cu da zovem da vidim sta je. Auto je kod mene vrlo kratko od 23. oktobra.
  7. Pozdrav drugari ja sam Goran Aleksić iz Pustog Polja sela na 45 km od Kraljeva. Od pre nekoliko dana sam vlasnik FIAT STILO 1.9 JTD.
  8. Bio sam kod majstora juce, gledao je na dijagnostici. Nisu mi sinhronizovani senzor radilice i senzor bregaste. Danas se cujem sa njim i kaze mi da je probao senzor za radilicu i da nije do njega, probace senzor bregaste. Ako nije do senzora bregaste onda je moguce da je prezubio za neki zub. Ja sa tim autom nisam presao 100 ili 150 km od kako sam ga kupio. Poludeo sam. Kolika je verovatnoca da je pokrivio ventile? Ako je preskocio za neki zub.
  9. Ja se odsekao ziv danas, svratio ko jednog nazovi majstora. On onako od oka kaze: treba da se ocisti egr ventil, treba da se ocisti senzor radilice, a usput mi je pomenuo da mozda i pumpa u rezervoaru treba da se zameni. Niti je kacio dijagnistiku niti je verovatno ima. Komsija mi je rekao da ima nekog dobrog majstora sto mu odrzava Alfu pa cu otici kod njega cim budem mogao.
  10. Pozdrav drugari, pre nekoliko dana sam kupio fiat stilo 1.9 jtd 2002 godiste. Pali mi se lampica za motor i pise mi na tabli stop engine. Onda nece da upali i samo vergla. Kada iskljucim i ukljucim kontakt ona se ugasi i mogu da upalim normalno. Veceras mi se isto desilo, u toku voznje se upalila lampica za motor. Kada sam stigao kuci ugasio sa ga i probao da upalim i nije hteo, iz treceg puta je upalio. Ako bi neko mogao da mi kaze sta bi moglo da bude u putanju.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...