Jump to content
FAS Goran

damir71

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Hvala na odgovorima ja sam takodje predpostavljao da se radi o turbini a za meica znam ali mi je ipak malo daleko oko 400 km. Ako kojim slucajem znate za dobar i pouzdan servis u Hercegovini,srednjoj Bosni ili okolica Splita da mi dijagnosticira kvar bio bih zahvalan za informaciju. U slucaju da se radi o turbini najvjerojatnije bi se zaputio do Uzica jer sam cuo da im nema ravnih na podrucju ex Yuge. Ako netko od vas zna za blizu alternativu za servis turbine unaprijed zahvaljujem .
  2. Lijepi pozdrav. Vozim stilo JTD pola godine i u tom periodu mi je ovaj forum jako pomogao oko standardnih boljki EGR-a, OSC senzora i nekih drugih sitnica. Prekopao sam cijeli forum i nisam naisao na problem jako velike potrosnje ulja kod jtd motora. Moj stilo trosi litru ulja na 1000 km. Ulje je odgovarajuce kvalitete i viskoziteta. Probao sam i promijeniti vrstu ulja ali nije pomoglo potrosnja je ostala ista, ulja su 100% originalni proizvodi. Koristio sam do sad ELF excellium 5w40 i Mobil 3000 5w40. Stilo dok je hladan prilicno dimi crni dim a kad se zagrije na radnu temperaturu dima uopce nema. Zadnji put prilikom malo duze voznje sam primjetio da ponekad izbaci bijeli oblak dima u konstantnoj voznji a nisam dodavao gas i na voznji se nista ne primjeti da trzne ili slicno. Kompresija je mjerena i sva cetiri klipa su podjednaka i s dobrim vrijednostima. Motor po mom sudu radi prilicno glasno ,kilometraza je oko 185 000. U mom kraju nema dobrih majstora za fiat pa vas molim za pomoc nebi li dijagnosticirao problem i samim tim se financijski pripremio za otklanjanje uzroka. Svaka ideja je dobro dosla Hvala:
  3. Lijepi pozdrav svim ljudima dobre volje. Moje ime je Damir a zivim u Tomislavgradu u Bosni i Hercegovini. Odnedavno vozim fiat stilo 1.9 jtd 85 kw. Pratim ovaj forum pasivno vec neko vrijeme, svidja mi se atmosfera i dobra volja ljudi koji rado pomazu!!!!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...