Jump to content
FAS Goran

Elu

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Elu

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Grande Punto 1.2 8v

Recent Profile Visitors

1121 profile views
  1. Evo mene opet sa ovim, da podelim iskustvo. Ovo se vremenom sve više pogoršavalo, od toga da stalno bruji u vožnji, naročito u levo, sve do toga da mi ponekad posle paljenja blokira volan, što se ispravljalo tako što ugasim pa upalim auto. Otišao sam kod majstora, i neki su bili u pravu. U pitanju je bio senzor položaja (ugla) volana. Deo i zamena 120€. Sad je sve kako treba, samo sam primetio da mi City nije više mekan kao ranije.
  2. Zdravo svima. Da li neko ima sa brujanjem volana? Dakle servo radi kako treba, ništa nije otežano ali pri sporoj vožnji ili parkiranju baš bruji i blago vibrira pri okretanju. To se postepeno pojačavalo tako da je sad već skoro pa neprijatno. Nešto više bruji u levo. Još jednom da pomenem, funkcionalnost volana je dobra.
  3. Pre 10ak dana su kod mene u kraju poskidali svim Grande Punto vozilima te poklopce sa donje strane. Pokušao sam da nađem zamenske ali za sada nisam uspeo. Da li neko zna gde to mogu da nađem?
  4. I ja da dodam slično iskustvo. Vlaga, korozija, naduo se taj jedan deo na alternatoru, napuklo aluminijumsko kućište i spalio se stator. Ostavio me na putu u Staroj Pazovi, srećom nisam izašao na autoput ka kome sam krenuo. Pronašao sam loklanog električara, koji je zamenio te delove, plus neki ležaj i četkice, sve zajedno 9000. Dobro je to što novi stator ima već na sebi odgovarajuće kanale po obimu, jer navodno sva korozija ubuduće će da se povlači u njih te neće da se pravi zadebljanje na samom statoru.
  5. Da se pridružim klubu i da prijavim da sam imao identičan problem koji je gore naveden. Dakle, isti zvuk kao u video sa vrha i problem je pravila razlabavljena klema na akumulatoru.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...