Jump to content
FAS Goran

dejanrs

Members
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

About dejanrs

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd
  1. I ja mislim da je cilindar. Doduse danas se vratilo u normalu kako je i bilo pre, ali sigurno da je nesto izdisaju Hvala na odgovorima
  2. Pozdrav za forumase. Imam jedan problem tj ne znam ni da li je problem ali mi treba savet. Primetio sam da kvacilo ima prazan hod na pocetku, nekih 1/3 je prazan hod, i kao da je malo tvrdje. Odvaja cak bolje nego ranije na bukvalno 1 cm od poda. Cini mi se da mi je dosta krace nego pre sto mi cak vise i odgovara. E sad, kada sam kupio kola pre 3,4 meseca uvek mi je noga ostajala na kvacilu kad sam menjao brzine, izgledalo mi je kao da je dug hod kvacila... Da li je ovo problem ili nije, i da li moze nekako ovaj prazan hod da se resi, tj dal je set kvacila za menjanje(daj Boze da nije) ? Stilo 1.9 jtd.
  3. Treba mi radio cd za fiat stila. Da ima neko ko hoce da proda, ili zna nekoga ko prodaje ? Beograd samo, zbog testiranja uredjaja..
  4. Od skoro imam problem, kada pritisnem kvacilo znaci na samom kraju(do poda) cuje se zvuk kao da udara u neki metal jedva da se i cuje... Mekano je, radi normalno da li je za menjanje ili moze jos da ide ?
  5. Imao sam skoro problem sa vodom u filteru za gorivo... Do tada nikada, sipao sam samo na NISu, jedne nedelje odem i sipam na OMVu, sve je bilo okej dok nisam dosao blizu rezerve i tada mi je izbacio tu gresku.. Poceo je i dim da baca, u svakom slucaju gorivo katastrofa... Cini mi se da svaki taj filter ima separator gde odvaja vodu i na dnu svakog filtera ima cep koji se odrne i voda iscuri... To sam uradio i nije vise izbacivao gresku, doduse vrlo malo vode je iscurilo ali resilo je problem. Izbegavajte OMV pumpe
  6. Dizao sam ga kod majstora kad sam radio nesto i primetio sam da ima ulja na jednom crevu, on rece da je to od intercoolera.. E sad, citao sam ovde, ne baca mi plavicasti dim, a i nivo ulja mi je normalan, ne trosi mi ulje Mislim u granicama normale... Da li je za brigu ili ? Zabolela bi me glava kad bih morao 250e da izvadim, koje nemam
  7. Reseno. Tocak kacio plastiku Sto volim kad je na kraju ovako nesto bzvz
  8. videcu da navratim do majstora sutra ako moze da pogleda ako neko bude znao nesto,neka pise, hvala tebi u svakom slucaju
  9. Jok. Obicno se cuje kad idem malo brze ( druga,treca) i kad motam desno, dal bilo malo ili skroz u krivini isti je zvuk.
  10. Bio sam do kola, i kao za baksuz sad se ne cuje...
  11. Bio sam na centriranju trapa covek je gledao kaze da je sve okej, samo je taj stabilizator otisao. Jel moze on da vidi dal je otisao zglob ili ne ?
  12. Kada motam desno, bilo da je malo ili pri nekom sretanju skroz, cuje se zvuk u levom tocku. Ne znam tacno kako da opisem taj zvuk, ali samo se cuje kada se auto krece i samo u levom tocku. Menjao sam levi stabilizator mislio sam da je to problem ali zvuk je i dalje tu.. Da li je imao neka slicna iskustva ?
  13. Problem je resen, egr zatvoren i ociscen neki senzor ne znam kako se zove... Auto posle toga kao nov... Elem, gledao sam na YT par klipova o simptomima egr-a, video sam da je nekim ljudima palio gresku sa grejacem (ona spirala zuta), isto se i meni desilo 2,3 puta, tako da je i to jedan od simptoma.
  14. Provericu sutra preko dana, pa javljam ako se nesto promenilo.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...