Jump to content
FAS Goran

VladaNS

Members
  • Content Count

    1521
  • Joined

  • Last visited


Reputation Activity

  1. Like
    VladaNS got a reaction from vagenovac in Fiat Nuova Bravo ili Fiat Grande Punto?   
    Kao razocarani vlasnik brava od pre mesec dana mogu da kazem da bravo nije nista konforniji od grande punta, jedino dimenzija u kojoj jeste je sirina i dosta veci gepek. Razocaran sam upravo prostorom unutra, mozda i zato sto sam pre njega vozio stila 5v. Imao sam kratko vreme i grandea, a i otisao sam pre neki dan na plac da pogledam jednog i sto posto sam siguran u ovo sto pricam.  Cak je osecaj skucenosti u bravu vise izrazen zbog zaobljenog krova i malih prozora pozadi, a sa mojih 190cm i solidnim stomakom tesko mi je i napred da se smestim.  Kad podignem sediste gledam u krov i udaram nogama u volan. Ako ti treba auto pretezno za grad, voznja udji-izadji, grande je mozda bolji izbor. Bravo je definitivno bolji za van grada, kao auto ozbiljniji, bolje lezi, siri je, tezi, ali je i na oglasima skupji.
    Sa tim motorm i menjacom nema problema niti bilo kakvih boljki  
  2. Like
    VladaNS got a reaction from MS PK in Poklanjam masku za Fiat Stilo, polomljenu   
    Pozdrav, ako nekom treba..maska (bez znaka) ali polomljena na mestima gde je izbacen znak. Moze se iskoristiti ako neko zeli da napravi sebi masku bez znaka
    Poklanjam masku, samo platite postarinu.
     

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...