Jump to content
FAS Goran

sdonca

Members
  • Content Count

    100
  • Joined

  • Last visited

About sdonca

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 12/20/1972

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Zajecar

Previous Fields

  • Garage
    Zajecar

Recent Profile Visitors

1346 profile views
  1. Moracu kod majstora da pogleda sta je u pitanju.Jel to veliki problem za rasturanje ?
  2. Drugari, imam problem sa digitalnom klimom tj. samo sa grejanjem.Duva mi toplo samo na soferku, a na ostala dva polja(noge i kabina) ne duva.Probao sam hladjenje i ono radi u sva tri polozaja i prebacuje normalno.Pretpostavljam da motorcici onda rade.Majstor mi rece da dugme za cirkulaciju vazduha treba biti ukljuceno da ubacuje vazduh od spolja i da tek kad postigne temperaturu moze da duva u ostala dva polozaja.Malo mi to sumnjivo.Sta vi mislite ? U cemu je problem ?
  3. Pozdrav.Da li znate neki servis u Lučanima za reparacjiju ? Majstor mi preporučuje njih da mi odrade dizne za Stlo 1.9jtd
  4. Ovo se dešava nakon vožnje i kada se iscedi onda prestane.Pipao sam i nije masno tako da nije ulje nego voda.Nadam se da će prestati.
  5. Od pre neki dan mi se javio ovaj problem i nikako da utvrdim odakle dolazi ta voda.Kaplje mi u prednjem delu bas ispod pocetka levih vrata.Napravi se fina barica.Nisam prao kola niti ukljucivao brisace a ni kisa nije padala.Odakle bi mogla da dolazi ta voda ? Da li imate neki savet pre nego odem do majstora ?
  6. Hvala drugari.Konacno imao malo vremena da se pozabavim ovim problemom i uz vasu pomoc resio svetlo.Izgleda da moj zastitnik nije original i nije imao komplet ovaj kabl iz plafona vec samo taj deo koji je u plafonu.Nastavk koji ide u stitnik je nedostajao pa sam sam izveo zicu i spojio sa ovim kablom.Sada radi svetlo.Ako nekom bude trebalo detaljnije neka se javi.Pozdrav.
  7. Ok.Ajde videću i to pa se javljam. Hvala.
  8. Zamenio sam sijalicu ali opet ne radi svetlo.Izgleda je neki drugi problem.Šta bi moglo još da bude? Jel ima neki osigurač ili nešto slično ?
  9. OK.Ajde probaću da nadjem taj zarez.Nisam skidao na vratima.Javljam se sa ishodom sutra.
  10. Da li neko zna kako zameniti sijalicu iznad onog ogledalca na stitniku sunca na suvozacevoj strani.Ima onaj plasticni deo koji treba da se skine ali ne znam kako da ga skinem a da ne polomim tu plastiku ? U pitanju je 1.9 JTD dynamic u karavan verziji.
  11. Koji komplet izabrati od ona tri na AP sportu ? U cemu je razlika ?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...