Jump to content
FAS Goran

zutaminuta

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About zutaminuta

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 07/11/1966

Contact Methods

  • MSN
    jnenadic@yubc.net
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd - Žarkovo

Previous Fields

  • Garage
    Stilo 1.9 JTD sw

Recent Profile Visitors

1836 profile views
  1. Uspešno dograđen tempomat, problem je bio u zaglavljenom tasteru pedale kvačila. Očišćeno i šljaka perfektno. Još lampica i to je to. Zahvaljujem svima koji su pisali ponešto te sam čitajući temu uspeo da završim posao.
  2. Ljudi, čitam ovo. oći mi ispadoše. Kupio sam ručicu od A147, imam beli konektor kod volana, braon konektor kod akumulatora ima (mislim) 6 žica, crni je pun. Nabo sam ručicu al ništa, merio instrumentom i imam odziv sa same ručice. Buni me samo ta belo zelena sa pedale kočnice, koja ulazi u crni konektor a sa druge strane izlazi zelena, pa stoga ne znam gde dovesti 12V. Na belom konektoru na plavoj žici imam +12. Koji mi je uslov još potreban tj. gde dovesti mirni ili radni kontakt sa pedale kočnice. Inače auto je Stilo 1.9 JTG SW Dinamic. Da se ne mlatimo više, ako neko zna i može nek se javi da mi to poveže
  3. Problem rešen popravkom elektronike na motoru ventilacije (u Delatinom servisu rekli da elektronika ne može da se popravi, zalivena već se menja komplet sa motorom i to staje oko 19.000 din). Odneo mi drugar kod nekog lika elektroničara i ovaj ga opravi za 40 evrića. Inače sam se raspitivao i za polovan a on je 80 - 100 evra. Inače do kvara je došlo jer su odvodni kanali za vodu u "kadici" ispod brisača bili zapušeni svim i svačim pa je motor ventilacije nekako navukao vlagu tokom onih zadnjih velikih kiša. Možda nekom koristi informacija
  4. Delimično si u pravu. Naime, kada klima radi u full auto opciji onda komanduje motorom ventilacije. U drugoj kombinaciji možeš sam da pojačavaš i smanjuješ jačinu ventilatora sa ili bez uključene klime. U mom slučaju kada ventilator prestane da radi sam tokom vožnje, na displeju ostaje ispisano sve kao da je u normalnom radu, pokazuje i pojačavanje ili smanjivanje jačine ventilatora, regulaciju temperature, spoljašnju temperaturu .... OSIM što isključi sam klimu i ne dozvoljava njeno uključenje. Na Vađenje osigurača ispod volana proradi momentalno ali se nikad ne zna dokle će da radi. Takođe kada stane u vožnji sam i počne da radi posle nekog vremena. Meni liči na neki loš kontakt negde (ima ih dosta na Stilu), ali ne znam šta proveriti.
  5. Problem sa motorom ventilacije, malo radi, malo ne, kako mu se hoće. U servisu su mi rekli da je crkla elektronika na motoru ventilacije i da šalje pogrešne informacije ka sistemu za klimatizaciju. Zna li neko gde mogu da nabavim polovan motor ventilacije ili možda neko drugačije može da reši problem.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...