Jump to content
FAS Goran

MladjaB

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About MladjaB

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Novi Sad
  1. OK. Hvala ža šemu. Pokušaću sutra da pronađem, konektore, da ih očistim i dotegnem, pa da vidim da li je možda problem sa tim.
  2. Martini, da li se ti baviš ugradnjom auto gas sistema? Šta preporučuješ od sistema za stilo 1.6?
  3. I razmišljao sam da kod njih ugradim. Lucar mi je dao ponudu za lovato, sa toroidalnim rezervoarom za 420e, što je, mislim OK ponuda. Hteo sam samo da vidim ima li još neko neka iskustva i preporuke. Hvala!
  4. Ivane, shvatio sam šta sam napisao za signal strength. I kada nađem stanicu sa odličnim prijemom (3V) i dalje se na svim zvučnicima zvuk veoma slabo čuje. Pretpostavljam da je ngde konekcija slaba. Vadio sam radio. Pozadi je sve normalno povezano. Inače, tuner dobro hvata stanice. Zvao sam i neke auto električare po NS-u, ali niko nije raspoložen da se bakće time. Ima li još negde, osim iza radija neki zajednički konekto/spliter preko koga idu kablovi za sve zvučnike? Deluje mi neverovatno da su svi zvučnici (mislim da ih je 8) istovremeno krenuli da crkavaju!
  5. Pre nekoliko dana, iz čista mira, u toku vožnje dogodilo mi se da zvuk na svim zvučnicima u autu oslabi i počne da krči (fiat stilo 1.6 16v, 2002.god., fabrička muzika Visteon). Znači svi zvučnici rade, ali je zvuk veoma slab. Probao sam testiranje zvuka, po uputstvu koje je Ivan.ik naveo i sve je u OK izuzev SIGNAL STRENGHT, koji je 1.3V (pretpostavljam slab). Pretpostavljam da je bar neko imao slično iskustvo! Šta savetujete da uradim? Hvala!
  6. OK. Hvala na savetima. Nisam ni razmišljao o kopijama ili nekim budževim od sistema. I svestan sam da je dobar majstor najvažnijji, i zato sam i pitao da mi preporučite nekog dobrog! Hvala
  7. Hteo bih da ugradim plin u Fiat stilo 1.6 16V. Da li je neko ima iskustva sa plinom u ovom motoru? Koji sistem preporučujete. Da li neko može da mi preporuči neki servis za ugradnju u Novom Sadu? Znam da je Dora najviše hvaljen, ali i najskuplji, pa me zanima da li neko ima iskustva i sa nekim drugim servisima. Najlepše hvala na savetima!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...