Jump to content
FAS Goran

oljacapower

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About oljacapower

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Bač

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd
  1. Ljudi gde se nlazi br.motora na autima Fiat Panda van? Čuvene "ITALIA TELECOM" varijanta Pande
  2. Kada rastaviš pepeljaru, pokusaj da rukama "priljubiš" sijalicu uz upaljač, dok je uključena ti pozicija. Često se desi da od truckanja nema dobar kontakt sa masom na upaljaču iako izgleda kao da je sve Ok. Ja sam imao taj problem pa sam očistio i iskrivio malo kontakt koji prenosi na sijalicu
  3. Bio sam u lovu, pa nikako da sednem i otkucam koji red... Samo da javim kolegama da sam proverio sve i jedan osigurač i nije to u pitanju, tj. svi su ispravni, a opet ne rade te sijalice. Otvarao sam i u kaseti inače neki poklopac, tamo ima nekih priključaka, ali nisam video nigde nešto što bi mi dalo ideju. Kako god, ako nema više ideja hvala svima. Nadam se da će neki majstor uspeti to da mi reši. Pozdrav!
  4. Majke ti? Mrak mi je sada tamo, sutra ću proveriti, ali... mislim zar je moguće? Realno:)
  5. Potrebna mi je pomoć. Na centralnoj tabli nemam osvetljenje komandi za grejanje i ventilaciju. Našao sam na ovom forumu kako se dođe to te dve sijalice, kupio novi imbus, ne 2-nego 4 nove sijalice(Marfijev zakon nikada ne spava) naoružao se strpljenjem i krenuo polako. Uspeo sam da rastavim po uputstvu, zamenio sijalice, međutim... ćorak. NE RADI , izvadim te dve ubacim druge dve sijalice, probam... NE RADI, e tu je već bilo skoro Ono što nisam uspeo je da ispratim odakle dolaze te dve žice, odnosno napajanje tih sijalica. Suviše su mali potrošači da bi imale svoj osigurač, tako da mi to besmisleno zvuči. Ako neko zna, odakle je izvor ovog osvetljenja, molim ga za pomoć. Napominjem da su žice pričvršćene za taj nosač table, a to da skidam, plašim se da bi i vazdušne jastuke morao vaditi, što mislim da je van svake pameti. Puno pozdrava i hvala unapred. Evo na slici pokazujem dakle sijalice za koje me interesuje odakle im napajanje...
  6. Ideja je sjaja, kapiram priču, ali ja u Marei imam kasetaš koji nema SRC dugme, pa pretpostavljam ni taj konektor. Da li vredi da uopšte pokušavam da ga skidam?
  7. Pozdrav narode. Od nedavno vozim Fiat Mareu. S obzirom nisam imao iskustva sa Fiatom, nadam se da ću ovde pronaći odgovore na pitanja koja budem imao. Petar.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...