Jump to content
FAS Goran

TrifkeKG

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TrifkeKG

  1. Juče je sa proizvodnih traka sišao veći kontigent vozila za srpsko tržište,ono što raduje je da pored 1.4 i 1.3 motora,koji najčešće traže kupci iz Srbije,sišao je i veći broj 0.9cng i 1.4tjet gpl vozila. Nadam se da će uskoro možda bar neko od tih kupaca predstaviti svoje vozilo na ovom forumu...čini mi se da 0.9 cng niko još nije predstavio a 1.4tjet gpl ima samo jedan.
  2. Paketi i opcionali su različiti za sve zemlje,i bilo je nekoliko promena od početka proizvodnje do sada.Pre su bile standard lajsne vrata sa hromom,pa su posle ubacili standard da budu crne a sa hromom opcional. Pregradna daska je opcional 256 cargobox.Čini mi se da za naše tržište je išlo u svaki treking i u lounge paket opreme u običan 500l,a u pop i pop star paketu je dodatna opcija i košta 150e.
  3. Iskreno,tome se svi u fabrici nadamo,generalno gledano u B klasi mislim da nema komfornijeg i opremljenijeg auta,za tu cenu, gledano na pop star opremu vozila.
  4. Zvaničnih informacija nema, trenutno se rade vozila koja će novinari da testiraju,tako da će verovatno prve informacije da se pojave po italijanskim forumima.Nezvanično sam i ja čuo da će možda u julu da ga predstave,e sada ne znam da li tada ima neki sajam. Moja je želja da puntića zamenim za redizajn 500L cng,ali za 2 god. ,čini mi se da će do tada 0.9 da zamene sa 1.0 cng. Ovaj 0.9cng za sada najviše ide za Italiju,mada u poslednje vreme i za Austriju i Tursku. Od motora najviše idu 1.3, 1.4, 1.4tjet, 1.6, 1.4tjet plin, 0.9cng, 0.9 . Inače ceo mart i sada april sve ide za Nemačku,Francusku,Španiju,Italiju.
  5. Pošto je i moja želja da za 2 god. pazarim 500L na metan ,evo spisak pumpi u Srbiji i Evropi gde ima da se natoči CNG http://cngeurope.com/countries/serbia/
  6. Pozdrav , evo pratim ovaj forum već duže vreme,tj. kako Vam se pokazao 500L, jer i sam učestvujem u proizvodnji istog. I mi jedva čekamo da krene serijska redizajna, za sada se rade male količine za testiranja. Tirkizna boja se slabo prodavala i verovatno su je zato ukinuli. Mogu samo da kažem da će biti i novih boja. Nov treking je meni prelep auto. Ko hoće da kupi 500L neka obavezno sačeka redizajn. O tome šta je promenjeno ne mogu Vam pisati ,poslovna je tajna.
  7. Ćao ja sam Nebojša iz Kragujevca,vozim Fiat Punto Classic 1.2 8v 2009.god. ,nadam se dobrom druženju!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...