Jump to content
FAS Goran

aleksi1

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About aleksi1

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Beograd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Odlično, hvala, javiću jesam li uspeo da ostvarim reklamaciju.
  2. Da, baš tako. Da li je "frižiderče" deo paketa? Ako jeste onda bi mogla reklamacija da sledi, ali ko da zna šta je u paketu (sve što je napisano sam dobio), ali ovo nigde nije pisalo, pa hajde da pitam, možda neko zna nešto o tome. A ako samo pozovem servis i pitam, sumnjam da će reći :"Da, to je pokriveno garancijom, dovezite auto da to popravimo"!
  3. Ok, hvala svima na odgovorima. Pitao sam se samo ima li smisla reklamirati, je li to spada u opremu pop star, level up, isporuka 20.06.2017. (poslednje isporuke stare varijante modela)?
  4. Ni u jednom položaju ne duva. Da li reklamirati, u garantnom roku je još uvek?
  5. @Milan_B Ok, ali kod mene nema nikakvog hlađenja niti protoka vazduha, kako god uključivao klimu ili ventilator!
  6. Tek posle godinu dana, od kupovine 500L pop star (proizvodnja 2017. godina), primetio sam da u gornjoj, manjoj kaseti (kod suvozača), postoji otvor za hlađenje koji se može otvoriti i zatvoriti, ali nikakvog hlađenja, t.j. protoka vazduha nema, ni pri radu klime (bilo koja opcija dugmeta za usmeravanje vazduha), niti kada radi samo ventilator! Kod iste, starije varijante pop star, ta opcija funkcioniše kako sa uključenom klimom tako i samo sa ventilatorom. Pitanje je, da li je to za reklamaciju u garantnom roku ili je u pitanju opcija koja je novijim varijantama izbačena (kao i neke druge, na primer: pregradna daska u gepeku, disk kočnice pozadi, treći naslon za glavu na zadnjoj klupici, držači za naočare kod vozača, veći rezervoara tečnosti za pranje vetrobrana, itd.)?
  7. Hvala na ovoj novoj informaciji, to nisam znao!
  8. Tako je i sada bilo, prilično konfuzno, doboši pozadi, kukica i utčnica nema u gepeku (kao ni dodatne daske), na vozačevoj strani nema kutijca za naočare, nema hromirne ukrasne lajsne na bočnim plastičnim zaštitnim lajsnama vrata, itd. Dobio sam parking senzore, aluminijumska felne, grejače retrovizora sa motorčićima za podešavanje, tempomat (putni comp.), touch screen, itd. ali to sve spada u plaćeni delovi paketa (istina sa popustom), ali nekih sitnice (a koje su drugi dobili i u nižim paketima), nema!
  9. Auto sam preuzeo prošle nedelje a u spisku opreme nema daske! Hvala svima na brzim odgovorima!
  10. Nisam dobio, pri sporuci FIATA 500L, dodatnu "pregradnu dasku" u gepeku, tj. iznad rezervnog točka ima samo tanka plastična prekrivka i ništa više? Zna li neko gde se može nabaviti ta dodatna deblja "pregradnu daska", koja se postavlja kao "sprat" iznad tanke prekrivke nad rezervnim točkom?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...