Jump to content
FAS Goran

Dule_87

Members
  • Content Count

    40
  • Joined

  • Last visited

About Dule_87

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Punto Sporting

Recent Profile Visitors

1783 profile views
  1. Nisam ga samo slikao unutra.Isto je perfektan kao i spolja,kozni volan,navigacija,meta fabricki alarm,8+1 muzika..Slikacu ga pa ubaciti. http://postimg.org/image/46fne3xx5/
  2. Prodjem Punta Sporting 2001.god u perfektnom stanju!Crn metalik,presao 170 000km,uradjen mali i veliki servis,set zimskih guma sa felnamea,set letnjih alu felni sa Nantkang gumama 195/45 r15.Auto je zatamnjen,ima ksenone,crvene sporcke opruge i jos dosta dodatne opreme.Auto je sredjivan za sebe i jako je ocuvan sto je retkost!Cena je 2300eAuto se prodaje zbog prosirenja porodice i potrebe za vecim autom?
  3. Problem resen!Do akumulatora je jer je ispraznjen bio.
  4. Da li moze zbog loseg akumulatora da se gasi servo?Prvo mi nije radio servo,onda sam odneo elektricaru prelemio je lemove na stampanoj ploci i normalno je radio do malopre inace mi je akumulator negde izvlacio struju,ali sam skidao kleme,auto je stajao 2-3 dana i nije vozen i kad sam ga upalio ne radi servo i sija lampica volana.
  5. Mislim da je imbus br.3,imas 4 safa koja treba da odsafis
  6. Da li mogu negde da se nadju releji za servo da se kupe?
  7. Da li moze da se poremeti senzor pozicije volana ako se iscupa dzek iz centrale,a pri tom auto da nema struje ?POzz
  8. Da li moze neko da mi kaze,da li sam sta poremetio,ako sam skinuo plavi kabal od centralne jedinice,a nisam imao akumulator? pozz
  9. Koji inbus kljuc ide za skidanje ove plastike ispod volana?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...