Jump to content
FAS Goran

PA013-500L

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

About PA013-500L

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Garage
    FIAT 500L 1.4
  1. Ljudi, poslusajte Kuburu. Ja sam to sto je on objasnio pre mesec dana cuo od kolege koji ima citroen C5. Kod njega je tako. Probao sam kod sebe i funkcionise. Ja imam osnovni model i funkcionise.
  2. Meni, boga mi, jutros pokaza 2 stepena (po Celzijusu) i upozorenje na displeju "POSSIBLE ICE ON ROAD".
  3. Ja sam, letos, imao slicnu situaciju, (cekalo se na saobracajnu i po mesec dana) pa su me savetovali da napisem molbu MUP-u i predam je prilikom registracije kako mi je hitno zbog puta u inostranstvo i bla, bla, bla... Tako sam uradio i dobio saobracajnu za nedelju dana. Znam jos najmanje jednoga koji je isto uradio. Funkcionisalo je u Pancevu. Vredi se raspitati i u Subotici.
  4. Na predjenih 3550 km prosecna potrosnja 5.7 l. Klima uglavnom ukljucena, dobar deo otvorenog puta.
  5. Samo sto tu nije pisalo samo o patosnicama vec uglavnom o presvlakama a to nije beznacajna stvar jer se tice bezbednosti (bocni vazdusni jastuci). A i oni ljudi sto pisu tamo gde si prebacio, niko od njih nema 500L. U zdravlje ti bilo.
  6. Kako sam auto (500L) dobio dva dana pre svog rodjendana i za taj rodjendan, od ukucana, dobijem presvlake, (kupljene u istoj auto kuci gde i auto, Pivasevic-Pancevo), poceo sam da se bavim problematikom postavljanja presvlaka na prednja sedista (bocni vazusni jastuci). U uputstvu pise da se nista ne stavlja a kada sam na to ukazao prodavcima i oni se navodno raspitali kod onih koji su ih pravili, dobio sam odgovor da ih "SLOBODNO STAVIM". Presvlake su lepe, crveno-crna kombinacija sa natpisom 500L. Da li iko ima neka saznanja o ovome? Zanima me i vase misljenje o tekstilnim patosnicama. Gumene sam pogledao i deluju mi "PLITKO", kao da ce voda da pobegne sa njih.
  7. Ja sam uzeo kasko kod UNIQA osiguranja za 306.51 eura, na 12 rata (osnovni model auta od 10.900 eura) sa ucescem u steti od 5% min. 100 eura. Sto se tice ponuda koje dobijete BEZ UCESCA, proverite samo da li je za svaku stetu bez ucesca ili samo za prvu, pa vam posle naplate (kod druge, trece, ne daj boze) i za tu prvu. Pozdrav i da niko od nas ne dodje u situaciju da mora da naplacuje stetu od osiguranja.
  8. Najzad. Boga mi je mrtva trka. Ja sam kaparu dao 04.04. a auto preuzeo 13.06. S' obzirom da ide vikend, mozes cak i da oboris moj neslavni rekord. Ima ih kod Pivasevica, crvenih, belih, bikolore... Nego, jel' uzimao neko originalne patosnice. Koliko kostaju (gumene, tekstilne) i kako vam se cine?
  9. Primetio sam nesto vezano za klimu. Naime, kada upalim auto ona je ukljucena. Iskljucim je pred kraj voznje, ugasim auto i kada ponovo upalim auto (odmah ili sutra) ona je ponovo ukljucena. Obratio sam paznju na ovo i tako je uvek. Zna li neko da li to tako mora ili moze drugacije (da zadrzi stanje koje si ostavio na kraju prethodne voznje). Svima koji cekaju porucio bih da VREDI CEKATI. To vam govori neko ko je cekao 9 nedelja. Pozdrav.
  10. Posle dva meseca i jedne nedelje pride, seo i ja u svoj novi auto. Prvi utisci su "VREDELO JE CEKATI".
  11. Napokon su i mene pozvali da mi kazu kako je stigao taj famozni broj sasije. Vala sam se nacekao kao niko. Kaparu sam dao 04.04. auto su ovi iz AK Pivasevic-Pancevo porucili 05.04. ali kod AK Radulovic-Bgd ciji su podzastupnici (to sam tek kasnije saznao), pa je potom Radulovic kod FIAT-a narucio 06.04. "Sto babica, kilava deca". Sada jos da zavrsim sa bankom, pa kazu sledece nedelje, voznja. Voleo bih da znam jel' neko cekao duze, ili sam ja taj nesrecni REKORDER.
  12. Imaju ga u Auto-remont Pivasevic u Pancevu, ja ga vozio cim je stigao, platio im kaparu jos 04.04. i jos uvek nista... Nema ni broja sasije a kamoli auta.
  13. Upravo sam se dodatno razocarao (za tri dana vise). Mislio sam da mi je auto porucen 08.04. kad sam preturajuci po nekim papirima ustanovio da je u pitanju 05.04. Bedak. Nista ni od broja sasije a kamoli od auta :-( Kada si porucio auto?
  14. Ma kakav 15.05. Ja kaparu dao 07.04. auto porucen 08.04. i jos uvek nista... Oboricu rekor u cekanju FIAT-a 500L. Mozda mi ga na kraju i poklone???

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...